Iubeşti? Se vede pe siluetă!

1 2 jpg jpeg

Specialiştii coordonaţi de Izzy Cameron, de la compania „Diet Chef“, au aflat că aproximativ 66% din cupluri suferă de pe urma kilogramelor nedorite, acumulate în timpul relaţiei.

Studiul britanic a făcut publice cifrele cel puţin surprinzătoare legate de schimbările care se produc în timpul relaţiei. Potrivit rezultatelor, 52% din femei mănâncă aceeaşi cantitate de hrană ca şi partenerii lor.

Peste 60% din persoanele angajate în relaţii de durată admit că au tendinţa să se îngraşe, pentru că se simt confortabil cu partenerul de viaţă şi consideră că nu trebuie să mai facă eforturi să se menţină în formă.

Cauzele acestei transformări sunt mai mult decât evidente: voluntarii care au participat la studiu au mărturisit că stau mult în faţa televizorului şi iau masa în oraş, acestea fiind variantele de petrecere a timpului liber împreună.

Din păcate, kilogramele se acumulează şi din cauză că partenerii care formează o relaţie de mult timp nu mai fac mişcare ca la început şi nu se mai preocupă de aspectul fizic.

Studiul a mai scos la iveală că în jur de 26% din persoane se epilează mai rar pe picioare, spre exemplu, odată ce se simt mai confortabil în faţa partenerului de viaţă.

În plus, 40% din oamenii care sunt în relaţii de lungă durată recunosc că râgâie chiar dacă partenerul este de faţă. Mai mult decât atât, 26% din oameni mărturisesc că dau drumul „vânturilor“ fără nicio jenă, dacă partenerul este prin preajmă.