├Ä┼úi amor┼úesc des m├óinile ┼či picioarele? Iat─â de ce!

1 2 jpg jpeg

Amor┼úeala ├«n m├óini apare din cauza deterior─ârii ┼či comprim─ârii unuia dintre nervi sau a unei ramuri a acestuia ├«n bra┼úe sau ├«ncheieturi. Mai mult, orice boal─â care afecteaz─â nervii periferici, cum ar fi diabetul, rezult─â din leziuni sau infec┼úii, care au ┼či acest rezultat. Amor┼úeala ├«n membrele inferioare este caracterizat─â printr-o senza┼úie de arsur─â, ├«mpreun─â cu furnic─âturi ┼či instabilitate, care se datoreaz─â irita┼úiei cauzate de r─âd─âcina nervului din partea inferioar─â a coloanei vertebrale. Amor┼úeala poate fi sporadic─â sau direct─â, de lung─â sau scurt─â durat─â, care apare atunci c├ónd ai stat ├«ntr-o pozi┼úie f─âr─â s─â te mi┼čti mai mult timp.

Cu toate acestea, dacă amorţeala apare frecvent, atunci ar trebui să mergi la un medic pentru a descoperi care-i cauza, deoarece poate ascunde boli precum:

Diabet

Unu din cinci oameni care au aflat c─â sufer─â de diabet s-au confruntat ┼či cu amor┼úeli care ├«ncep ├«n ambele picioare ┼či care urc─â p├ón─â la membrele superioare.

Afl─â mai multe pe aceast─â tem─â AICI