INOVATOR: Cercetătorii au descoperit medicamentul care PROTEJEAZĂ aparatul cardiovascular (P)

1 2 jpg jpeg

Sănătate pe termen lung cu un supliment alimentar de ultimă generaţie

Persoanele care au început un tratament naturist cu Nattokinaza Serrapeptaza susţin că starea lor de sănătate a început să se îmbunătăţeasă la câteva zile după administrarea primei doze. Nivelul de energie a crescut, sistemul nervos s-a echilibrat, şi nu în ultimul rând, pofta de viaţa a reapărut. Este un puternic antiinflamator, ce ajută la reducerea inflamaţiilor la nivelul gâtului, urechilor şi nasului. Nattokinaza Serrapeptaza de la COSMO PHARM® poate contribui şi la remedierea sinuzitelor şi a rinitelor.

Nattokinaza Serrapeptaza este recomandat şi persoanelor vizate de hipertensiune arterială. Numeroasele studii efectute atât pe animale, cât şi pe oameni, scot în evidenţă capacitatea celor două enzime de a scădea tensiunea arterială, inhibând producţia angiotensinogenului, responsabil pentru hipertensiune. De asemenea, suplimentul contribuie la scăderea colesterolului „rău” din organism (LDL) şi creşterea celui „bun” (HDL).

Nattokinaza Serrapeptaza - enzimele care îţi protejează ca un SCUT aparatul cardiovascular

Suplimentul alimentar este compus dintr-o combinaţie de două enzime, după cum anunţă şi denumirea lui: nattokinaza şi serrapeptaza. Prima se găseşte în hrana tradiţională japoneză şi se obţine prin fermentarea boabelor de soia împreună cu Bacillus subtilis natto. A doua este o enzimă proteolitică obţinută tot printr-un proces de fermentaţie, dar în acest caz, a tulpinelor bacteriei Serratia spp şi se extrage din intestinul viermelui de mătase. Studiile efectuale încă din anii 60 asupra acestei bacterii au demonstrat o capacitate incredibilă de dizolvare a cheagurilor de sânge. Folosite împreună, sub forma unui supliment alimentar, cele două pot preveni apariţia afecţiunile cardiovasculare.

Ce este cu adevărat remarcabil la această combinaţie de enzime naturale este efectul pe termen lung pe care îl asigură. Scutul pe care îl formează împotriva disfuncţiilor la nivel vascular nu încetează la finalul tratamentului. Dacă urmezi o cură terapeutică cu suplimentul alimentar Nattokinazza Serrapeptazade la COSMO PHARM®, îi dai inimii şi creierului tău şansa de a fi irigate corespunzător. Circulaţia sangvină este menţinută în parametrii normali, iar fibrina (responsabilă pentru formarea cheagurilor de sânge) este dizolvată natural. Suplimentul curăţă arterele şi scade probabilitatea apariţiei unor accidentele cardiovasculare şi cerebrale.

Medicii recomandă administrarea acestui supliment alimentar ca metodă preventivă împotriva apariţiei cheagurilor de sânge nu numai la nivel cardiovascular dar şi cerebral, renal sau hepatic.

Nattokinaza Serrapeptaza fluidizează sângele şi echilibrează procesul de coagulare al acestuia. Din acest motiv, pentru femei, este recomandat ca metodă de prevenţie a apariţiei fibroamelor mamare sau uterine, dar şi a chisturilor ovariene. Este foarte eficient în tratarea leziunilor şi ajută la cicatrizarea mai rapidă a rănilor.

Este recomandată administrarea unei capsule de Nattokinaza Serrapeptaza de la

pe zi, pe stomacul gol. Fiind un supliment alimentar natural, Nattokinaza Serrapeptaza nu influenţează efectele altor medicamente. Din contră, este recomandată administrarea sa alături de antibiotice, pentru amplificarea proprietăţilor acestora.

Trăieşte-ţi viaţa fără palpitaţii cu Nattokinaza Serrapeptaza!

La

, ne preocupă să-ţi aducem sănătate din natură!