├Ängrijirea de toamn─â. Probleme ┼či solu┼úii pentru pielea ta

1 2 jpg jpeg

Nu uita c─â, mai presus de ┼úinute vestimentare ┼či trucuri de make-up, pielea ├«ngrijit─â corespunz─âtor reprezint─â cel mai accesibil secret al frumuse┼úii... ├Ängrijirea ├«nseamn─â, ├«n primul r├ónd, obi┼čnuin┼ú─â.

Cu o investi┼úie minim─â de timp, dar ┼či din punct de vedere financiar, po┼úi ob┼úine rezultate spectaculoase ┼či de durat─â. Nu uita c─â, pentru a avea efectele dorite, chiar ┼či cele mai performante produse de machiaj sau cele mai spectaculoase ┼úinute vestimentare au nevoie de un suport adecvat, adic─â de o piele frumoas─â ┼či s─ân─âtoas─â.

1. (Re)start exfoliere!

Este momentul s─â ├«ncepi s─â ├«┼úi iei g├óndul de la pielea bronzat─â ┼či s─â reintroduci exfolierea ├«n ritualul t─âu de ├«ngrijire. Pentru acest lucru po┼úi apela la ajutorul produselor cosmetice exfoliante pe care le g─âse┼čti ├«n magazinele de specialitate sau po┼úi realiza chiar tu acas─â astfel de produse cu ajutorul ingredientelor naturale pe care le ai la ├«ndem├ón─â.

Este suficient, de exemplu, s─â amesteci o lingur─â de cafea sau de m─âlai cu c├óteva pic─âturi de ulei de cocos sau de m─âsline ┼či vei ob┼úine un produs care ├«┼úi va cur─â┼úa pielea de celule moarte ┼či impurit─â┼úi, dar, ├«n acela┼či timp, va avea ┼či un efect hr─ânitor. Aten┼úie ├«ns─â, dac─â ai tenul uscat, deshidratat sau acneic, nu apela la acest procedeu dec├ót o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â.

Cite┼čte mai multe AICI