Îngrijirea de toamnă. Probleme şi soluţii pentru pielea ta

1 2 jpg jpeg

Nu uita că, mai presus de ţinute vestimentare şi trucuri de make-up, pielea îngrijită corespunzător reprezintă cel mai accesibil secret al frumuseţii... Îngrijirea înseamnă, în primul rând, obişnuinţă.

Cu o investiţie minimă de timp, dar şi din punct de vedere financiar, poţi obţine rezultate spectaculoase şi de durată. Nu uita că, pentru a avea efectele dorite, chiar şi cele mai performante produse de machiaj sau cele mai spectaculoase ţinute vestimentare au nevoie de un suport adecvat, adică de o piele frumoasă şi sănătoasă.

1. (Re)start exfoliere!

Este momentul să începi să îţi iei gândul de la pielea bronzată şi să reintroduci exfolierea în ritualul tău de îngrijire. Pentru acest lucru poţi apela la ajutorul produselor cosmetice exfoliante pe care le găseşti în magazinele de specialitate sau poţi realiza chiar tu acasă astfel de produse cu ajutorul ingredientelor naturale pe care le ai la îndemână.

Este suficient, de exemplu, să amesteci o lingură de cafea sau de mălai cu câteva picături de ulei de cocos sau de măsline şi vei obţine un produs care îţi va curăţa pielea de celule moarte şi impurităţi, dar, în acelaşi timp, va avea şi un efect hrănitor. Atenţie însă, dacă ai tenul uscat, deshidratat sau acneic, nu apela la acest procedeu decât o dată pe săptămână.

Citeşte mai multe AICI