Ingredientul secret care îţi îngrijeşte tenul

1 2 jpg jpeg

Frumuseţea se învaţă, se întreţine şi se vede cel mai bine atunci când există un echilibru în tot ceea ce faci.

Primul şi cel mai important aspect atunci când ai de a face cu îngrijirea tenului este curăţarea. Demachierea trebuie făcut atât dimineaţa cât şi seara pentru ca tenul să poată primi ulterior beneficiile tratamentului la care apelezi.

Una dintre principalele probleme ale tenului este din păcate excesul de sebum care poate afecta nivelul de pH al pielii şi poate favoriza apariţia acneei.

Oţetul de mere restabileşte pH-ul pielii

1 2 jpg jpeg

Potrivit site-ului healthyfoodteam.com, cel mai indicat produs la care poţi apela pentru a-ţi îngriji tenul este oţetul de mere.Acesta oferă o strălucire aparte tenului.

Tratamentul este foarte simplu de urmat. Tot ce trebuie să faci este să cureţi tenul cu ajutorul unui disc demachiant îmbibat în oţet de mere.

După preferinţe şi nevoile tenului poţi să îl amesteci cu ulei de lavandă sau de trandafir sau chiar apă de trandafir.

Iar la final să aplici o cremă hidratantă cu ajutorul mişcărilor circulare de masaj.

Află cât de benefic este oţetul de mere pentru sănătate AICI

Terapie revigorantă

1 2 jpg jpeg

Pentru un efect şi mai bun poţi să apelezi de asemenea la fulgii de ovăz să îi dai prin râşniţă până obţii un praf. De amestecă cu un pic de apă de trandafir sau apă micelară şi se face un gomaj al tenului cu mişcări blânde.

După gomaj este necesară îndepărtarea resturilor cu apă călduţă din abundenţă şi apoi curăţarea propriu-zisă a tenului cu oţetul de mere.

După aplicarea oţetului pe ten este necesară clătirea cu apă călduţă din abundenţă, aplicarea unei creme hidratante şi apoi poţi să aplici fondul de ten şi să începi o nouă zi.

Nu uita că pentru un plus de vitalitate adus tenului tău este important să te hidratezi corespunzător, şi să nu sari peste cele 7 ore de somn noaptea.

Sfat!

Evită contactul direct cu ochii şi păstrează oţetul de mere într-o încăpere ferită de razele solare sau căldură directă.