În 2017 se poartă părul scurt. Iată ce tunsori sunt la modă! Tu ai îndrăzni?

1 2 jpg jpeg

Acum nu înseamnă că tot ce-i la modă ţi se şi potriveşte. Dacă vrei să optezi pentru o tunsoare scurtă şi modernă, trebuie să iei în calcul, neapărat, fizionomia feţei. Ar fi păcat să-ţi tai părul şi mai apoi să regreţi. Dacă vrei să faci acest pas şi ai nevoie de puţin ajutor, iată câteva tunsori care vor fi la modă pe tot parcursul anului 2017. Nu uita că cel mai important lucru într-o schimbare de look majoră trebuie să se bazeze şi pe sfaturile unui specialist în domeniu, care va şti, cu siguranţă, ce ţi se potriveşte şi ce nu.

Bob scurt şi cărare laterală

Acest tip de tunsoare este printre cele mai căutate în 2017. Dacă îndrăzneşti să recurgi la o aşa schimbare de look, poţi alege orice culoare crezi că ţi se potriveşte. Miley Cyrus arată super cu acest look modern!

Bob mediu, filat şi breton într-o parte

Fie că eşti adepta părului lung sau scurt, trebuie să ştii că bretonul este vedeta anului 2017. Acest tip de tunsoare li se potriveşte femeilor cu faţa ascuţită, pentru că mai „îndulceşte” puţin trăsăturile şi acest tip de look conferă un aer rebel şi sexy.