Idei de cadouri pentru o cununie civilă

1 mireasa jpg jpeg

Odată cu renunţarea la starea de urgenţă, oamenii au revenit la un oarecare firesc, iar în viaţa comunităţilor au reînceput să se desfăşoare evenimente planificate cu mult timp înainte de izbucnirea crizei sanitare, cum ar fi cununiile civile, botezurile, nunţile, zilele onomastice, aniversările. Toate acestea cu respectarea normelor în vigoare şi cu participarea unui număr restrâns de invitaţi, desigur.

Dacă eşti invitat la o cununie civilă, de exemplu, nu rata evenimentul chiar dacă poate ai temeri legate de distanţarea socială. Dacă regulile sunt respectate strict, ar fi păcat să ratezi ceva atât de frumos, mai ales dacă protagoniştii îţi sunt prieteni.

În acest articol venim cu câteva idei de cadouri pentru o asemenea ocazie.

Electrocasnice

Mai ales când doi tineri pun bazele unei familii, de cele mai multe ori au nevoie de obiecte practice, care să le uşureze semnificativ treburile casnice. Electrocasnicele reprezintă, din acest punct de vedere, un cadou mai mult decât inspirat. Poţi alege un aspirator, astfel încât realizarea şi menţinerea curăţeniei în locuinţă să devină un proces facil pentru cei doi, care să nu le ocupe prea mult timp. Alege un model performant, rezistent, cu multiple funcţii, mai ales dacă prietenii tăi sunt pasionaţi de tehnologie. De asemenea, te poţi orienta şi către un robot de bucătărie, un storcător de fructe sau o staţie de călcat. Cu siguranţă vor aprecia un asemenea dar de casă nouă, printre cutii cu farfurii, servicii de cafea, flori şi tablouri, cele mai frecvente alegeri în acest caz.

O vacanţă

Nu trebuie să le cumperi tu „luna de miere”, dar un city break intern, într-un oraş medieval, precum Sibiu sau Sighişoara, va fi o surpriză care-i va încânta pe cei doi îndrăgostiţi. Dacă un asemenea cadou depăşeşte bugetul tău alocat evenimentului, poţi să propui această variantă mai multor invitaţi, astfel încât minivacanţa să reprezinte un cadou colectiv. În contextul actual, protagoniştii vor fi mai mult decât încântaţi să plece pentru câteva zile din oraş către o destinaţie romantică şi nu prea îndepărtată de casă, mai ales după o perioadă de stres generat de organizarea evenimentului. Alegeţi o cameră cu pat matrimonial şi cu cea mai frumoasă panoramă.

Un cort

Dacă membrii noii familii sunt doi oameni pasionaţi de drumeţii şi mereu în căutare de noi aventuri, îi poţi surprinde cu un cort, obiect care le va fi mai mult decât util în vacanţele lor. E posibil să îl deţină deja, dar niciodată o rezervă de acest fel nu strică la casa omului. Alege un model de cort uşor de montat, din material impermeabil, uşor de transportat şi mai ales încăpător. Dacă bugetul îţi permite, adaugă un sac de dormit şi un hamac.

Alege să fii parte din povestea oamenilor care contează şi pentru care tu contezi. Fii alături de prietenii tăi în viaţa de zi cu zi şi nu rata cele mai importante evenimente din viaţa lor, cum ar fi o cununie civilă, o aniversare sau chiar o nuntă.

Sursă foto: unsplash.com