Iată de ce ar trebui să mănânce morcovi bărbaţii

1 2 jpg jpeg

Oamenii de ştiinţă au descoperit care este secretul pentru ca un bărbat să se mândrească cu performanţele sale sexuale, dar mai ales să beneficieze de o calitate superioară a spermei.

Morcovii îndeplinesc cu succes cel puţin aceste două condiţii de care are nevoie un bărbat. Multe din fructele şi legumele colorate în portocaliu şi galben au proprietăţi de îmbunătăţire a fertilităţii masculine, dar morcovul a dovedit că poate determina cele mai bune rezultate în acest sens.

De unde vin aceste calităţi ale morcovului? Cu siguranţă din substanţele chimice numite carotenoizi, care dau pigmentul portocaliu morcovilor.

Prin urmare, cercetătorii recomandă bărbaţilor consumul de morcovi nu doar pentru îmbunătăţirea vederii, ci şi a fertilităţii.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Harvard (SUA) au făcut un studiu la care au participat 200 de bărbaţi tineri, care au urmat diete bazate pe consumul de fructe şi legume.

Atunci când bărbaţii au mâncat alimente de culoare galben şi portocaliu s-au înregistrat rezultate excelente în ceea ce priveşte calitatea spermei, mai aprecis s-a observat că spermatozoizii au fost mai viguroşi.