Hr─âne┼čte frumuse┼úea din interior cu Doppelherz system Kollagen Beauty

1 2 jpg jpeg

Colagenul este un ingredient cheie anti-aging, dar de ce? C├ónd spui colagen, spui elasticitate, suple┼úe ┼či fermitate. Spui piele s─ân─âtoas─â. ÔÇťElixirul tinere┼úiiÔÇŁ, cum mai este considerat de c─âtre chinezi st─â la baza celui mai nou produs revolu┼úionar marca Doppelherz ÔÇô Doppelherz system Kollagen Beauty - ce con┼úine o combina┼úie de nutrien┼úi atent selec┼úiona┼úi pentru o piele frumoas─â ├«n mod natural.

2 jpg jpeg

Peptidele de colagen ajut─â la cre┼čterea elasticit─â┼úii pielii, atenu├ónd ridurile ┼či liniile fine ale fe┼úei. Vitamina C contribuie la formarea normal─â a colagenului, iar Vitamina A, Biotina ┼či Zincul men┼úin s─ân─âtatea pielii.Cuprul este un element important pentru pigmentarea normal─â a pielii, iar Vitamina E ajut─â la protejarea celulelor ├«mpotriva stresului oxidativ. Fructele de A├žai con┼úin substan┼úe cu rol antioxidant, care neutralizeaz─â radicalii liberi.

Produc┼úia proprie de colagen scade dupa v├órsta de 30 de ani, ceea ce determin─â uscarea pielii ┼či apari┼úia ridurilor.

2 jpg jpeg

Efectele

, documentate ┼čtiin┼úific se v─âd ├«n numai patru s─âpt─âm├óni de la utilizare, pe m─âsur─â ce pielea devine mai elastic─â ┼či ad├óncimea ridurilor este redus─â, unghiile devin mai puternice ┼či rezistente, ia p─ârul cap─ât─â aspect mai s─ân─âtos.

Studiile au ar─âtat c─â peptidele de colagen ajut─â la ├«ncetinirea ├«mb─âtr├ónirii pielii prin reducerea ridurilor ┼či a usc─âciunii. ├Äntr-un studiu, femeile care au consumat timp de patru s─âpt─âm├óni c├óte 2,5 grame de peptide de colagen, s-a constatat o cre┼čtere a concentra┼úiei de elastin─â, iar ad├óncimea ridurilor a sc─âzut cu 7%. Un alt studiu a constatat c─â femeile care au consumat zilnic c├óte 2,5 grame de peptide de colagen timp de opt s─âpt─âm├óni au prezentat o hidratare ┼či elasticitate crescut─â a pielii ┼či reducerea ad├óncimii ridurilor cu 20 %.

2 jpg jpeg

Conceput sub form─â lichid─â, ambalat ├«n flacoane unidoz─â, Doppelherz system Kollagen Beauty este u┼čor de consumat ├«n orice moment al zilei: acas─â, la birou sau chiar ┼či atunci c├ónd e┼čti cu prietenele ├«n ora┼č ┼či te bucuri de o cafea delicioas─â.