Hrăneşte frumuseţea din interior cu Doppelherz system Kollagen Beauty

1 2 jpg jpeg

Colagenul este un ingredient cheie anti-aging, dar de ce? Când spui colagen, spui elasticitate, supleţe şi fermitate. Spui piele sănătoasă. “Elixirul tinereţii”, cum mai este considerat de către chinezi stă la baza celui mai nou produs revoluţionar marca Doppelherz – Doppelherz system Kollagen Beauty - ce conţine o combinaţie de nutrienţi atent selecţionaţi pentru o piele frumoasă în mod natural.

2 jpg jpeg

Peptidele de colagen ajută la creşterea elasticităţii pielii, atenuând ridurile şi liniile fine ale feţei. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, iar Vitamina A, Biotina şi Zincul menţin sănătatea pielii.Cuprul este un element important pentru pigmentarea normală a pielii, iar Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fructele de Açai conţin substanţe cu rol antioxidant, care neutralizează radicalii liberi.

Producţia proprie de colagen scade dupa vârsta de 30 de ani, ceea ce determină uscarea pielii şi apariţia ridurilor.

2 jpg jpeg

Efectele

, documentate ştiinţific se văd în numai patru săptămâni de la utilizare, pe măsură ce pielea devine mai elastică şi adâncimea ridurilor este redusă, unghiile devin mai puternice şi rezistente, ia părul capătă aspect mai sănătos.

Studiile au arătat că peptidele de colagen ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii prin reducerea ridurilor şi a uscăciunii. Într-un studiu, femeile care au consumat timp de patru săptămâni câte 2,5 grame de peptide de colagen, s-a constatat o creştere a concentraţiei de elastină, iar adâncimea ridurilor a scăzut cu 7%. Un alt studiu a constatat că femeile care au consumat zilnic câte 2,5 grame de peptide de colagen timp de opt săptămâni au prezentat o hidratare şi elasticitate crescută a pielii şi reducerea adâncimii ridurilor cu 20 %.

2 jpg jpeg

Conceput sub formă lichidă, ambalat în flacoane unidoză, Doppelherz system Kollagen Beauty este uşor de consumat în orice moment al zilei: acasă, la birou sau chiar şi atunci când eşti cu prietenele în oraş şi te bucuri de o cafea delicioasă.