Horoscopul sănătăţii pentru luna februarie 2017

1 2 jpg jpeg

Berbec

Din cauza stilului de viaţă agitat, în această lună te vei confrunta cu câteva neplăceri. Nu vei reuşi să te odihneşti suficient noaptea, motiv pentru care nu te vei putea concentra la muncă. Încearcă să nu stai doar pe scaun şi să faci întinderi, când iei pauze, pentru ca durerile de spate să nu-ţi dea bătai de cap.

Taur

Mănâncă sănătos pentru a avea energie şi să-ţi duci la îndeplinire toate sarcinile şi astfel să nu fii obosit peste zi. Fă mişcare cel puţin 30 de minute în fiecare zi şi nu neglija durerile de niciun fel.

Gemeni

Vei sta foarte bine la capitolul sănătate în această lună. Este posibil ca starea de bine să-ţi fie dată peste cap din cauza unei răceli. Mănâncă fructe şi legume proaspete şi odihneşte-te cât mai mult.

Rac

Ai o sănătate de fier, pe care nimic nu o va clătina în această lună. Pentru că-ţi place să faci mişcare, continuă să faci asta regulat. Aşa te vei menţine la cote maxime. Altfel, vei deveni letargic.

Leu

Ţi-ai propus deja ca în acest an să te ţii de acel program de mişcare pe care l-ai început anul trecut. Nu te suprasolicita! Când nu ai energie să-ţi duci până la capăt exerciţiile, nu te forţa, pentru a nu face o întindere.

Fecioară

Sănătatea va fi fragilă pentru nativii născuţi sub această pecete astrologică, până la 20 februarie. Apucă-te de sporturi care pot să te ajute să te relaxezi, cum sunt yoga, plimbările în aer liber sau înotul.

Balanţă

Nu vei sta bine la acest capitol în această lună. Tot în această perioadă, poţi încerca o cură de detoxificare şi să faci unele schimbări în dietă. Dacă te confrunţi cu dependenţa de tutun, februarie este o lună numai bună de a renunţa la acest viciu.

Află ce prezic astrele pentru nativii celorlaltor zodii AICI