Horoscopul sănătăţii în luna ianuarie 2017

1 2 jpg jpeg

Berbec

Pentru nativii acestei zodii astrele au veşti bune la început de an. Se pare că 2017 te prinde în cea mai bună formă, însă nu trebuie să profiţi de norocul care te aşteaptă. Ai mai mare grijă la cum te îmbraci, pentru a evita posibilele boli respiratorii.

Taur

Din păcate, starea ta de sănătate este destul de şubredă la început de an. Va trebui să faci nişte investigaţii pentru o durere abdominală care te sâcâie de ceva vreme. De asemenea, nu neglija problemele inimii.

Gemeni

Stilul de viaţă dezordonat îţi pune capac în luna ianuarie. Ar trebui să îţi faci mai mare ordine în program, să te culci la ore fixe, să îţi stabileşti un ritm normal de lucru şi să mănânci toate cele 3 mese din zi. În rest, nu ai de ce te plânge.

Rac

Începutul de an nu te găseşte în cea mai bună formă. Te plângi de ceva timp de dureri musculare, însă acum par să se agraveze. Fără nişte investigaţii amănunţite, te poţi aştepta la orice… Mai bine să descoperi din timp cu ce probleme te confrunţi, decât să fie prea târziu.

Leu

Optimist cum eşti, nu ai crede că pe tine te poate atinge vreo ceva. Totuşi, nu ignora problemele digestive care îţi transmit semnale încă din primele zile ale lunii. Nici cu imunitatea nu stai prea bine, aşa că ar fi recomandat să iei ceva suplimente naturale de vitamina C pentru a preveni posibilele viroze care stau la pândă.

Fecioară

Pentru că eşti o persoană ordonată, pe lista ta de sarcini în noul an se numără deja şi vizita la doctor. Nu uita să îi spui şi de durerile de cap, chiar dacă au început să fie parte obişnuită din viaţa ta.

Citeşte mai multe pe această temă AICI