HOROSCOP dragoste 2020. TAURII îşi întâlnesc marea dragoste, FECIOARELE atrag o grămadă de admiratori

1 pexels photo 326612 1 jpg jpeg

În anul ce vine, doar jumătate din semnele zodiacale sunt favorizate când vine vorba de viaţa amoroasă, în timp ce jumătate nu sunt.

Fiecare semn zodiacal are perspective puternice de dragoste. În această primăvară şi vară, un model neobişnuit Venus-Marte prezintă semnele de aer şi foc (Gemeni, Balanţă, Vărsător şi Berbec, Leu, Săgetător) cu posibilităţi captivante ale iubirii. Mulţi vor întâlni o iubire cu adevărat semnificativă. Din februarie până în septembrie, Jupiter semnalează un noroc romantic uriaş pentru semnele de pământ şi apă (Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn şi Peşti). Când vorbim de scorpioni,  pofta îi îndepărtează de o iubire mai nevinovată. Săgetătorul spionează o remarcabilă perspectivă a căsătoriei în această primăvară, dar constată că această relaţie este în conflict cu ambiţiile de carieră. Peştii experimentează aceeaşi „cruce”. Taurul este cel mai norocos iubit al zodiacului în acest an, dar nu ar trebui să se căsătorească.

Fecioara şi Gemenii atrag mulţi admiratori în 2020, cu toate acestea amândoi se îngrijorează că dragostea îi va opri din abordarea unor proiecte practice masive. Săgetătorul se poate căsători cu o persoană de prestigiu, sau Gemenii ar putea combina iubirea şi familia. Din septembrie, chiar în toamna anului 2020, norocul este aproape de toată lumea care caută un partener adevărat. Dar norocul nu este karma. Karma ne avertizează să ne legăm nodurile de dragoste înainte de închiderea anului 2020.

BERBEC

Dacă eşti singur, vei fi puternic atras de un coleg de muncă (sau de cineva din domeniul tău) până în septembrie. Dacă sunteţi căsătorit, căsătoria este „de probă” pentru primele nouă luni - parţial pentru că soţul/soţia vă va angaja în multe sarcini menite să sporească finanţele familiei.

La sfârşitul lunii septembrie (până la sfârşitul anului 2021) toate acestea se schimbă. Persoanele singure vor întâlni o perspectivă viabilă la nuntă sau ar putea decide să se căsătorească cu o dragoste mai veche.  Veţi avea ocazia să călătoriţi mai departe. Profitaţi de aceste deschideri strălucitoare înainte de Ajunul Crăciunului  pentru că în 2021, o serie subtilă de întârzieri sau alegeri greşite poate împiedica noi iubiri şi submina oportunităţile. Februarie se umple de încântări sociale, flirturi şi romantism uşor. Această primăvară şi vară aduc numeroase apeluri afective, e-mailuri şi vizite, în special în aprilie şi iulie.

TAUR

Romantismul acaparează viaţa ta până în septembrie - ai noroc în dragoste! Cu toate acestea, nu ar trebui să te căsătoreşti cu nimeni până în decembrie 2020 (şi niciodată să nu te căsătoreşti cu nimeni pe care îl întâlneşti pentru prima dată în această perioadă). Aşa că distraţi-vă, dar aveţi grijă să păstraţi un lacăt pe viitorul vostru. Ai putea întâlni o persoană veselă şi sănătoasă, care are o latură senzuală pe care nu ai mai experimentat-o ​​până acum. Întoarce-te repede dacă simţi o atracţie pentru cineva care este deja căsătorit. Ai putea fi atras de două persoane. Magnetismul tău fizic creşte în februarie şi martie.

Acest lucru ar putea atrage pe cineva care vi se pare un „uşor”.  Eşti foarte aventuroasă în dragoste august până în octombrie, când pasiunea se ridică la o înălţime timpurie.  Octombrie începe să îndrepte gândurile către muncă şi salarii mai mari - este timpul să deveniţi practic cu iubitul sau soţia. Aprilie şi august ar putea aduce flăcări vechi - dar flăcările noi sunt cele mai bune în acest an.

GEMENI

Gândurile tale se concentrează asupra obiectivelor practice până în octombrie. Dacă sunteţi căsătorit, veţi simţi noi profunzimi şi bucurii ale iubirii părinteşti. Dacă eşti singur, te vei simţi mai degrabă sentimente sexuale decât romantice. Cu toate acestea, veţi radia un magnetism romantic neobişnuit, puternic, în această primăvară şi vară. Cineva care este atras nebuneşte de tine ar putea vorbi cu tine de dragoste.  Căsătoria care evoluează din această primăvară / vară se va  termina repede sau va fi adâncită în a continua fericirea domestică. Forţele uriaşe sunt în joc.

La sfârşitul lunii septembrie încep douăsprezece luni de sentimente romantice vesele, expansive.  Acţionează mai devreme - iubirile care intră în viaţa ta în 2020 sunt mai bune decât cele din 2021. Aprilie, august şi decembrie ar putea aduce flăcări vechi - şi fiecare din aceste luni stârneşte potenţialul iubirii. Va trebui să aveţi în vedere de ce nu a funcţionat în trecut o relaţie. Dacă motivul a fost pur circumstanţial, poate că dragostea va funcţiona de data aceasta.  

RAC

2020 aduce multe prietenii legate de locul de muncă, de copiii tăi sau de sarcinile zilnice. Vei stabili şi prietenii în timp ce călătoreşti. Dacă nu sunteţi deja într-o relaţie, s-ar putea să vă întâlniţi cu viitorul partener în rândul acestor persoane. Anul acesta şi următorul, multi Raci vor forma obligaţii de-a lungul vieţii. Poziţia voastră înţeleptă, sobră, dar blândă, va atrage membri serioşi, practici şi ambiţioşi de sex opus. Impulsurile relaţiei sălbatice care v-au întrerupt viaţa şi inima în ultimii paisprezece ani s-au terminat. Loialitatea, construind legături iubitoare încet şi puternic - acestea sunt noua ta realitate.

Funcţiile sociale aduc flirturi în februarie / martie. O relaţie amoroasă secretă ar putea înflori aprilie-august. Magnetismul tău senzual creşte în mai şi iunie. Vara târzie aduce călătorii şi multe vizite. Din octombrie până la final 2020, norocul tău creşte puternic în zonele familiale şi casnice. Dar întârzierile împiedică acest noroc în 2021. Aşa că acţionează devreme - octombrie până în decembrie 2020 - dacă vrei un copil sau o casă nouă.

LEU

De obicei eşti foarte romantic. Dar până în octombrie vă veţi simţi mai practic, senzual şi mai posesiv decât idealist. Vei fi mai interesat de intimitatea fizică decât de a găsi iubire adevărată. Dacă cineva se joacă cu inima ta, vei merge repede în altă parte. În această primăvară / vară, veţi întâlni o persoană uşoară, dar magnetică, în cadrul unei funcţii sociale. Ar putea începe o poveste de dragoste flirtată, plină de spirit şi de bucurie prietenoasă! Dacă această persoană apare prima dată la sfârşitul lunii martie până la începutul lunii mai, ai putea fi îndreptat spre o nuntă pe drum! (S-ar putea să fie o flacără veche.) Din octombrie până la sfârşitul anului 2021, abordarea ta senzuală se aprinde, înlocuită de delicii personalităţii, curiozitate, călătorii şi bucuria conversaţiei. Simţiţi o „afecţiune de nuntă” faţă de cineva în februarie. Unii Lei se vor căsători cu un partener de prestigiu.  Amintirea vine puternic în decembrie, dar să nu începi să trăieşti cu nimeni luna aceasta.

FECIOARA

Relaţiile intră într-o zonă de şapte ani de emoţie imprevizibilă. S-ar putea să te implici profund cu o persoană exotică, ciudată, încăpăţânată, dar fascinantă - poate colaborator. Dacă eşti căsătorit, partenerul tău va arăta un nou aspect al personalităţii: fii flexibil şi tolerant! Până în septembrie, norocul tău personal se ridică la un deceniu ridicat, dar schimbări mari în familia, casa sau situaţia imobiliară ar putea să interfereze cu perspectiva ta însorită - şi să-ţi frustreze planurile de dragoste.

Nu lăsa acest lucru să se întâmple. Gândeşte. Preia controlul. Folosiţi aceste schimbări pentru a servi şi întări dragostea. De exemplu, introduceţi cu îndrăzneală o persoană nouă copiilor voştri, mutaţi-vă într-o casă mai bună cu soţul sau logodnicul, etc. Îndreptaţi-vă viaţa şi averea familiei într-un loc fericit şi luminos! Cineva senzual (poate fi născut în străinătate) ar putea să vă alunge în februarie / martie. Mintea ta este luată cu oportunităţi majore de carieră în aprilie până în iulie, dar o romantică ar putea să apară în acest cadru de carieră. Curajul, magnetismul şi dorinţele tale senzuale profunde ating intensitatea maximă în august / septembrie. În Octombrie începe un an de senzualitate mai liniştită.

BALANŢĂ

Rămâneţi într-o dispoziţie liniştită, cu energie scăzută, până la sfârşitul lunii septembrie. De obicei, acest cadru al minţii mută romantismul în margine. Dar un fenomen rar Venus-Marte în această primăvară şi vară sugerează că inima ta ar putea fi capturată de o persoană cu o voce fermecătoare şi o minte intrigantă. Legatura ta ar putea duce la o nuntă oficială. Această persoană ar putea fi născută în străinătate, colaborator, o flacără trecută (dacă apare în aprilie sau august) sau cineva care este deja ataşat de o altă persoană. (Evitaţi ultima variantă). Perioada dvs. liniştită se încheie până în octombrie, când veţi ajunge într-un an extrem de vesel, energic şi norocos. Dragostea ta anterioara se va extinde cu bucurie, sau vei atrage doi noi pretendenti. Angajează-te să iubeşti acest 2020, pentru că 2021 te-ar putea ispiti să fii puţin arogant şi, în consecinţă, ai putea pierde o perspectivă bună pentru viaţă. Sexualitatea ta creşte februarie / martie. Flăcările vechi vă ademenesc în aprilie, august şi decembrie. Delicii sociale şi flirturile cresc în iulie. Senzualitatea ta arde ca o flacără în octombrie / noiembrie.

SCORPION

În 2020, iubirea devine o aventură - o „pregătire jucăuşă” pentru adevărata iubire care aşteaptă la orizont. Anul acesta popularitatea ta creşte! S-ar putea să întâlniţi dragostea la o funcţie socială, sportivă, politică sau organizaţională. Acceptaţi orice invitaţie, solicitaţi calitatea de membru, pentru un grup în care veţi intra acum vă va binecuvânta viaţa financiară şi emoţională pentru următorul deceniu. Iubirea din acest an poartă două caracteristici distincte: seriozitate sexuală şi uşurinţă flirtantă. Vei interacţiona într-un mod prietenos cu cineva pe care îl întâlneşti între sfârşitul lunii martie şi începutul lunii august, totuşi această persoană va emite o senzualitate profundă care afectează uşurinţa contactului tău. Ai putea fi îndrăgostit fără să ştii!

Perioada de primăvară / vară încheie relaţii incompatibile. Amândoi puteţi decide să împărtăşiţi un credit ipotecar, să vă întemeiaţi o familie sau să vă mutaţi împreună. Alţii stârnesc sentimente intense în februarie / martie. Aprilie este foarte sexy - o flacără veche ar putea fi responsabilă. S-ar putea să discutaţi despre căsătorie în august, dar nu fiecare piesă a puzzle-ului este pe loc. Octombrie-Decembrie aduce o perioadă liniştită.

SĂGETĂTOR

Te-ai putea simţi debusolat între ambiţiile tale şi o atracţie personală în acest an. Ai putea să le combini - de exemplu, căsătorindu-te cu o persoană de prestigiu. Este sigur că vei avea noroc în cariera ta până la sfârşitul lunii septembrie (şi nu numai, într-un mod diferit). O altă certitudine este că de la sfârşitul lunii martie până la începutul lunii august, cineva (poate două persoane) vă va provoca, frustra, excita şi vă va ademeni puternic. Ai putea întâlni iubirea adevărată! Cu toate acestea, vă aflaţi în mijlocul unei influenţe de „retragere” de doisprezece ani şi nu vă veţi implica cu uşurinţă. Îndoielile liniştite vor curge sub dorinţa ta exterioară de a-l îmbrăţişa pe altul. Dă-le vocea completă. Astfel vei atrage doar persoana care poate face faţă îndoielilor tale, cea care te va iubi în ciuda (sau din cauza) lor. S-ar putea să fi cunoscut deja o dragoste semnificativă în ianuarie. Februarie este dulce, dar liniştit. Aprilie, august sau decembrie ar putea aduce flăcări vechi. Atracţia romantică se transformă în mister, intimitate, angajament şi consecinţă mai / iunie. De la sfârşitul lunii septembrie, popularitatea ta creşte. Flirturile uşoare te-ar putea duce într-un loc unde visele se împlinesc în octombrie!

CAPRICORN

Viaţa pe tot parcursul anului te îndepărtează uşor spre relaţii profunde, de durată şi „reflectând sufletul”. Această temă „descoperire” se aplică atât relaţiilor noi, cât şi celor în curs de desfăşurare. Întrebările legate de loialitatea, rezistenţa şi practicitatea dvs. vor fi cele mai importante în mintea altuia, poate datorită diferitelor vârste.  Până în septembrie, afecţiunea curge uşor, dar cu putere. Căutaţi dragoste în străinătate, biblioteci, şcoli, firme de avocatură, birouri guvernamentale. O poveste de dragoste se va muta în mod natural spre o nuntă. Dacă legaţi nodul înainte de octombrie, căsătoria dvs. va fi blândă şi cu minte largă. Dacă vă căsătoriţi din octombrie până în decembrie, căsătoria care va urma vă va spori averea lumească. Februarie / martie aduce sentimente romantice intense. Mai / iunie prezintă un conflict de voinţe şi atracţie. Vei face dragoste sau război sau ambele! O flacără veche ar putea să vă contacteze de departe în august. Eşti despărţit între oportunităţi de avansare rapidă în carieră şi perspective atractive de dragoste din octombrie până în decembrie.

VĂRSĂTOR

Până în septembrie, partea ta intimă, sexuală, se trezeşte cu noroc şi cu putere. Veţi găsi mulţumiri fizice! Însă evitaţi strict ispitele extramaritale, în special în august / septembrie. Un romantism naiv, inocent şi binecuvântarea gen Romeo şi Juliet vă aşteaptă de la sfârşitul lunii martie până la începutul lunii august. (Dacă acest lucru începe în aprilie sau august, este posibil să se implice o flacără veche.) Aceasta ar putea deveni una dintre iubirile vieţii tale. Ai putea trece rapid la obligaţiuni mai profunde, la finanţe partajate, la un credit, poate la o familie tânără. Este posibil să fiţi nevoit să decideţi între romantism (cineva care este liber să vă iubească) şi pofte (cineva care nu). Ştii pr care să o alegi! Nu începe să trăieşti cu cineva înainte de 21 martie. Dragostea începe cu o discuţie sau o scurtă călătorie în iunie. Octombrie 2020 până la sfârşitul anului 2021 aduce un noroc imens în dragoste şi încurajează iubitorilor Vărsători să se căsătorească. Dar căsătoriţi-vă înainte de 2021, deoarece acel an ar putea combina norocul iubirii cu o serie ciudată de întârzieri şi condiţii ciudate.

PEŞTI

Din februarie până în octombrie, nu vei fi doar norocos în dragoste - iubirea însăşi îţi va aduce noroc. Iubitul tău te-ar putea introduce pe noi clienţi profitabili sau te-ai putea căsători cu cineva înalt la scara socială / economică. 2020 vă oferă cel puţin două oportunităţi de a vă asorta cu o persoană strălucitoare, veselă şi onorabilă. Dragostea ar putea fi conectată la un proiect legal, religios, intelectual, publicator sau internaţional. Călătorii şi oamenii născuţi în străinătate te atrag acum. Partea ta sexuală, intimă, înfloreşte anul acesta. Până pe 24 decembrie, această tendinţă aduce adânci iubirea senzuală, angajamentul şi stilul de viaţă norocos - de exemplu, naşterea, finanţele partajate, investiţia într-o casă. Dar îndemnurile tale senzuale, intime, te-ar putea duce într-o capcană subtilă şi lipicioasă în 2021. Aşa că acţionează devreme! Magnetismul tău atrage admiratori în martie. Dacă doriţi binecuvântare casnică, mutaţi-vă cu dragostea dvs. de la mijlocul lunii mai până în iulie. Romanţa trece la un nivel pasional în iulie.