HOROSCOP 2020 pentru toate zodiile. Nativii care vor da lovitura pe toate planurile - FECIOARELE îşi schimbă cariera

1 horoscop 2020 zodii jpg jpeg

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul pentru anul 2020, pentru fiecare zodie în parte. Prima parte a anului va aduce o perioadă mai tulbure, însă treptat lucrurile se vor aşeza pentru fiecare zodie.

HOROSCOP Berbec

Este un an bun la locul de muncă şi pentru implicare în viaţa personală. În anul 2020 va fi mai puţin impulsiv. Va fi un an care îi va aduce evoluţie în carieră. Anul va debuta cu o serie de renovări, fiind preocupat de partea casnică. La capitolul sănătate, organismul său depinde de starea emoţională. 

HOROSCOP Taur

Este un an interesant în ceea ce priveşte dragostea, romantismul şi intimitatea. Sectorul profesionar este extrem de energic în acest an. În 2020, finanţele s-ar putea îmbunătăţi considerabil. T

HOROSCOP Gemeni

În primăvară, vor întâlni o persoană compatibilă cu ei. Profesional, în ultimul an s-au mulţumit să stea în umbră. În 2020, vor fi mai creativi, vor avea idei şi propuneri. Se va acutiza nevoia de a fi în prim plan şi de a fi recunoscuţi pentru ideile pe care le au. Financiar li se îmbunătăţete situaţia, însă trebuie să înveţe să cheltuie mai puţin.

HOROSCOP Rac

Căsătoria, copiii şi partenerul vor fi pe primul plan. În anul 2020, vor adăuga şi o notă de distracţie. Vor dori să ofere o conotaţie mai aparte relaţiei. Sunt creativi şi în relaţiile cu cei din jur. Financiar, cu muncă şi perseverenţă, vor elimina obstacolele care apar în calea prosperităţii lor. 

HOROSCOP Leu

Profesional vor străluci şi îşi vor aduce aportul pentru că sunt cei mai buni strategi şi coordonatori. Vor avea un an norocos, mai ales în cea de-a doua parte a anului. La capitolul sănătate trebuie să aibă mare atenţie, având probleme destul de mari cu coloana.

HOROSCOP Fecioară

Fecioarele vor renunţa la persoanele care nu le mai spun nimic bun. Cei cu un har diplomatic vor reuşi să depăşească problemele relaţionale. Vor avea o schimbare în carieră, în special acele fecioare care lucrează în domeniul comunicării. 

HOROSCOP Balanţă

Parteneriatele de afaceri sunt sub semnul discuţiei, însă construirea unei baze solide îi va destabiliza greu. La capitolul financiar ştiu cum să îşi gestioneze banii.

 

HOROSCOP Scorpion

Şi în anul 2020 au parte de un magnetism care nu îi lasă să cedeze. Vor tinde să păstreze totul în formă şi sub controlul lor. În carieră ştiu să îşi câştige poziţia şi locul profesional prin ideile pe care le sugerează celor care sunt pe primul loc. 

HOROSCOP Săgetător

Îşi extind cercul de relaţii. Sunt sociabili şi încearcă să-şi găsească echilibrul şi la locul de muncă. Au un ritm constant în ceea ce fac. Trebuie să se concentreze mai mult pe propria persoană. 

HOROSCOP Capricorn

Încearcă să găsească un echilibru între planul financiar şi relaţional. Din punct de vedere al carierei, este un an mai dramatic. Se vor produce schimbări care nu sunt în concordanţă cu ceea ce vor ei. Sunt nevoiţi să facă lucruri care nu le plac la capitolul profesional, însă, cu toate acestea, munca respectivă le va aduce bani.

HOROSCOP Vărsător

Relaţiile nu sunt o proritate pentru ei. Pe primul loc se află munca, acolo unde dau dovadă de creativitate şi ingeniozitate. Vor avea parte de nelinişti în prima parte a anului, însă vor prospera financiar. 

HOROSCOP Peşti

Vor evita relaţiile care nu le mai aduc nimic, însă au tendinţa de a fi radicali şi în privinţa relaţiilor benefice. Libertate şi iniţiativă în domeniul profesiei. Încearcă să-şi schimbe modul de a lucra. Sunt dispuşi să-şi asume riscuri profesionale, a spus Minerva la Antena 3.