Hai să salvăm vieţi împreună!

1 2 jpg jpeg

Tema Zilei Mondiale a Donatorului de S├ónge din acest an pune accentul pe importan┼úa constituirii de rezerve de s├ónge pentru situa┼úii de urgen┼ú─â prin sensibilizarea popula┼úiei privind importan┼úa don─ârii de s├ónge. Sloganul campaniei este ÔÇ×Doneaz─â s├ónge. Doneaz─â acum. Doneaz─â constantÔÇŁ.

Campania ÔÇ×Hai s─â salv─âm vie┼úi ├«mpreun─âÔÇŁ, lansat─â de lan┼úul de restaurante cu servire rapid─â Subway┬«, marcheaz─â Ziua Mondial─â a Donatorului de S├ónge. Se va desf─â┼čura ├«n perioada 14 ÔÇô 21 iunie, ├«n principalele ora┼če cu restaurante Subway. Cu sprijinul Institutului Na┼úional de Hematologie Transfuzional─â Prof. Dr. C. T. Nicolau, al centrelor de transfuzie locale ┼či al partenerilor campaniei ÔÇô Funda┼úia Donatorilor Benevoli de S├ónge ┼či Asocia┼úia React campania a fost creat─â pentru a ├«ncuraja donarea de s├ónge ┼či pentru a reaminti rom├ónilor importan┼úa ┼či necesitatea don─ârii de s├ónge.

A┼čadar, pe 14 iunie, brandul mergi la centrele de transfuzie din ora┼čele implicate ├«n campanie. Dup─â ce donezi s├ónge, vei primi un voucher cadou cu valabilitate de o s─âpt─âm├ón─â, pentru perioada 14 ÔÇô 21 iunie ┼či vei putea alege ├«n restauratele Subway┬« ├«ntre un sandvi┼č de 15cm Italian Picant sau Falafel.

Cite┼čte ┼či: Cum s─â te refaci rapid dup─â ce ai donat s├ónge

├Än Bucure┼čti, campania se va desf─â┼čura pe parcursul a dou─â zile:

- pe 14 iunie, la centrul de donare amplasat în cadrul Spitalului Universitar,

- pe 15 iunie, la centrul din str. Constantin Caraca┼č 2.

E┼čti a┼čteptat la centrele de transfuzie din cadrul campaniei dac─â locuie┼čti ├«n unul dintre aceste ora┼če: Alba Iulia, Arad, Bucure┼čti, Bra┼čov, Cluj-Napoca, Deva, Foc┼čani, Ia┼či, Oradea, Pite┼čti, Ploie┼čti, Sibiu, Suceava, Timi┼čoara.

Te-ar mai putea interesa: De ce e bine să donezi sânge

┼×tiai c─â...

...Ziua Mondială a Donatorului de sânge a fost sărbătorită în anul 2004, la iniţiativa Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii?

ÔÇ×Campania

nu este doar despre ziua de 14 iunie. Ne dorim ca aceast─â campanie s─â fie promotorul unei suite de ini┼úiative care s─â eviden┼úieze importan┼úa vital─â a don─ârii de s├ónge.ÔÇŁ declar─â Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona Bucure┼čti-Ilfov. Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara Bucure┼čti-Ilfov adaug─â: ÔÇ×Don├ónd, ar─ât─âm c─â ne pas─â. ├Äi invit─âm a┼čadar pe to┼úi fanii brandului Subway

s─â se implice ├«n campanie ┼či s─â devin─â donatori pe termen lung. Avem toat─â speran┼úa c─â, prin intermediul acestei campanii, vom dezvolta un obicei nobil ┼či s─ân─âtos ├«n r├óndul clien┼úilor no┼čtri ┼či al publicului larg.ÔÇŁ

G─âse┼či mai multe detalii despre campanie pe Pagina de Facebook Subway Rom├ónia

2 jpg jpeg