Gustări dietetice: 5 idei sănătoase pentru micul dejun

2 jpg jpeg

Iaurt cu fructe proaspete Iaurtul cu fructe proaspete de sezon este alegerea perfectă pentru prima masă din zi. Aveţi nevoie de iaurt cu un conţinur redus de grăsimi, 1/2 de ceaşcă de căpşuni şi 1/2 de ceaşcă de cirese. Acest mic dejun delicios are aproximativ 100 de calorii. Va recomandăm ca iaurtul să aiba un conţinut mic de grăsimi, cel mai preferabil 0,1% sau 0,5%. Sandviş cu somon Nu există nici o modalitate de a vorbi despre o alimentaţie sănătoasă şi să sărim peste somon. De aceea, vă sugerăm să vă începeţi ziua cu un sandviş cu somon. Aveţi nevoie de o felie de pâine, o felie de roşie, somon afumat şi o felie de ardei gras.

Pâinea se prăjeşte, se adaugă câteva picături de ulei de măsline şi restul de ingrediente. Acest tip de sandiş conţine aproximativ 200 de calorii şi este şi o bună sursă de acizi grasi Omega-3.

Aceasta este varianta cea mai bună pentru un mic dejun bogat în proteine. Aveţi nevoie de 2 ouă, 50 g somon afumat, 2 linguri de brânză de vaci (conţinut redus de grăsimi) şi spanac proaspat. Această omletă este foarte delicioasă şi vă oferă energie pentru întreaga zi.

Află şi alte idei pentru micul dejun pe bewoman.ro