Fii voluntar într-o campanie umanitară de Crăciun

1 2 jpg jpeg

Pentru bătrânii şi copiii din satele izolate de munte din zona Nehoiu-Brăeşti, jud. Buzău, Kaufland România şi Clubul GTC Motorsport derulează campania Umanitara Off-Road de Crăciun, prin care familii vulnerabile, două grădiniţe şi o şcoală situate în zone greu accesibile primesc ajutoare.

Un convoi de 30 de maşini de teren 4x4 şi peste 100 de voluntari vor ajunge, în weekend, pe 15 şi 16 decembrie, în casele şi şcolile din aria respectivă, pentru a le duce alimente şi cadouri de Crăciun, în speranţa că le vor lumina sărbătorile celor care nu mai credeau în ele.

Sute de pachete cu 15 tone de produse vor fi pregătite de voluntari în Bucureşti, pentru a fi puse pe masa de Crăciun de românii din aceste sate.

Cine doreşte să se implice în această acţiune umanitară de amploare, să fie voluntar în campanie şi să ajute la pregătirea pachetelor pentru persoanele aflate în nevoie este aşteptat vineri, 14 decembrie, ora 11:30, la hala din Bd. Preciziei, nr. 32 (la 2 km de Kaufland Valea Cascadelor, lângă staţia de metrou Preciziei).