Faţete dentare ceramice (P)

1 2 jpg jpeg

Claudia este unul din pacien┼úi Dentcof, clinica stomatologic─â specializat─â pe estetic─â dentar─â ┼či implant dentar. Consulta┼úia

C├ónd vine vorba de fa┼úete dentare, tratamentul Claudiei este planificat cu Digital Smile Design. ├Än prima sedin┼ú─â se fac poze, radiografii, se iau amprente pentru model de studiu ┼či discut─âm cu Claudia despre ce ├«┼či dore┼čte de la z├ómbetul ei. Totul dureaz─â ├«n jur de 45 minute.

Pornind de la pozele de portret, vom defini digital armonia ideal─â a z├ómbetului ┼či propor┼úiile acestuia. Aceast─â informa┼úie este preluat─â de tehnician care va face un model din cear─â, cu viitorul z├ómbet.

Acesta este amprentat ┼či transferat ├«n ┼čedin┼úa de planificare direct ├«n gura Claudiei, peste din┼úii ei. Putem observa ├«n aceast─â faz─â o machet─â a rezultatului final, facem modific─âri dac─â e cazul ┼či ob┼úinem acordul Claudiei pentru design-ul propus.

Tratamentul

Tratamentul e simplu. Prepara┼úiile pentru fa┼úete sunt minime (0.4 - 0.5 mm). Se fac sub control microscopic. Se ia apoi amprenta ┼či se pun provizoriile. Totul dureaz─â ├«n jur de 2 ore. 5 zile mai t├órziu noile fa┼úete dentare sunt gata a fi cimentate.

Cimentarea este o manoper─â de fine┼úe, fiecare fa┼úet─â fiind cimentat─â individual. Se fac mici finisaje ┼či z├ómbetul Claudiei este schimbat. Ea este schimbat─â. E obosit─â dup─â tratament, dar e luminoas─â ┼či vesel─â. E expresiv─â ┼či e fericit─â.

Faţete dentare, smile design - Dr. Florin Cofar (Dentcof)

tehnician dentar - Edson da Silva (Sao Paulo, Brazilia )

KPG - Maria Macarescu (Dentcof)

Despre Dentcof

Clinica stomatologic─â cu servicii complete, specializat─â pe reabilit─âri estetice complexe ┼či implanturi dentare. Peste 20 de ani de tradi┼úie ├«n rezultate clinice ┼či referin┼úe de excep┼úie.