EUBIOTIC® Sinbio sau cum să îţi îmbunătăţesti tranzitul intestinal lent în doar 7 zile (P)

1 2 jpg jpeg

Tranzitul intestinal lent, balonarea, constipa┼úia sunt probleme pe care le ├«nt├ólne┼čte fiecare dintre noi, dar exist─â o metod─â prin care acestea pot s─â dispar─â foarte u┼čor. EUBIOTIC┬« Sinbio este un supliment alimentar care reu┼če┼čte s─â ├«nl─âture toate aceste probleme f─âr─â s─â lase altele ├«n urm─â. ├Äncep├ónd cu luna aprilie, EUBIOTIC┬« Sinbio este disponibil ├«n farmaciile din toat─â ┼úara.

Pentru a g─âsi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent, trebuie mai ├«nt├ói s─â ├«n┼úelegem ce le cauzeaz─â. Cea mai frecvent─â cauz─â de constipa┼úie este dieta s─ârac─â ├«n fibre alimentare ┼či bogat─â ├«n gr─âsimi provenite din br├ónz─â, ou─â ┼či carne. De asemenea, consumul insuficient de lichide, lipsa de exerci┼úiu fizic, schimb─ârile din via┼úa de zi cu zi (graviditatea, ├«naintarea ├«n v├órst─â, c─âl─âtoriile), sindromul intestinului iritabil, consumul excesiv al anumitor medicamente, pot cauza de asemenea probleme de constipa┼úie.

EUBIOTIC┬« Sinbio este un sinbiotic, ceea ce ├«nseamn─â c─â are la baz─â o combina┼úie de probiotice ┼či prebiotice, care ne sunt necesare ├«n egal─â m─âsur─â. Probioticele sunt microorganisme vii, ce au un impact pozitiv asupra organismului, ajut├ónd la refacerea microflorei intestinale ┼či la reechilibrarea tranzitului intestinal fiziologic. Prebioticele sunt tipuri complexe de amidon sau zaharuri din alimente care ajut─â intestinul s─â ofere condi┼úii bune de via┼ú─â pentru bacteriile ,,buneÔÇŁ. Prebioticele contribuie deci la crearea unui mediu s─ân─âtos ├«n intestin.

EUBIOTIC┬« Sinbio ├«mbun─ât─â┼úe┼čte tranzitul intestinal, fiind benefic ├«n caz de constipa┼úie. ├Än plus, datorit─â probioticelor, EUBIOTIC┬« Sinbio ajut─â organismul s─â se apere ├«mpotriva microorganismelor d─âun─âtoare din intestin, microorganisme care ar putea provoca simptome digestive nepl─âcute sau tulbur─âri de tranzit intestinal.

Spre deosebire de laxativele tradi┼úionale, EUBIOTIC┬« Sinbio are o ac┼úiune natural─â, fiziologic─â asupra florei intestinale, ac┼úioneaz─â asupra cauzei ┼či nu d─â dependen┼ú─â.

Pentru primele efecte, este recomandată o cură minimă de 7-14 zile, timp în care trebuie administrate zilnic 1-2 plicuri de EUBIOTIC® Sinbio. Cu toate acestea, dacă doriţi să vă îmbunătăţiţi pe termen lung tranzitul intestinal, durata optimă de administrare la adulţi este de 4-6 săptămâni. Despre LabormedAlvogen

a rezultat în urma preluării producătorului român de medicamente generice Labormed de către grupul farmaceutic internaţional Alvogen.

Prezentă pe piaţa farmaceutică din România de mai bine de 20 de ani,

este o companie de renume ┼či cu un istoric bogat ├«n industria farmaceutic─â local─â.

Din 2007, compania de┼úine cea mai modern─â fabric─â de medicamente solide orale din Rom├ónia, primul site de produc┼úie de tip Greenfield din industria farmaceutic─â rom├óneasc─â. O investi┼úie de 14 milioane de euro, unitatea de produc┼úie are o suprafa┼ú─â total─â de 4000 mp ┼či o capacitate de 140 de milioane de comprimate pe lun─â.

Labormed de┼úine un portofoliu complex, alc─âtuit din peste 100 de medicamente generice moderne destinate ├«ndeosebi sistemului cardiovascular ┼či sistemului nervos central ┼či peste 50 de OTC-uri ca analgezice, vitamine, probiotice ┼či medicamente ├«mpotriva r─âcelii ┼či a tusei. Av├ónd excelente capacit─â┼úi de cercetare ┼či dezvoltare, cu laboratoare de bioechivalen┼ú─â dotate la standarde interna┼úionale, compania a dezvoltat, p├ón─â ├«n prezent, peste 50 de molecule generice.

În decembrie 2012 Labormed a devenit parte a Grupului Alvogen.

este o companie farmaceutic─â multina┼úional─â axat─â pe dezvoltarea, produc┼úia ┼či comercializarea medicamentelor generice complexe. Compania este prezent─â pe pia┼úa farmaceutic─â din Rom├ónia ├«ncep├ónd cu anul 2010. Num─âr├ónd aproximativ 2000 de angaja┼úi la nivel global, Alvogen ├«┼či desf─â┼čoar─â activitatea ├«n peste 30 de ┼ú─âri din Europa, America de Nord ┼či Asia ┼či are peste 200 de produse farmaceutice ├«n dezvoltare ┼či ├«n curs de ├«nregistrare, cu o acoperire a principalelor arii terapeutice, inclusiv biosimilare.

Prin preluarea Labormed, Alvogen face un pas important c─âtre obiectivul s─âu de a deveni o companie de top-10 ├«n industria global─â a medicamentelor generice. ├Än urma achizi┼úiei, at├ót Alvogen c├ót ┼či Labormed vor beneficia de o cre┼čtere important─â a portofoliului de produse ┼či a ariei geografice de acoperire.

LabormedAlvogen este centrul de excelen┼ú─â al Grupului ├«n Europa Central─â ┼či de Est ┼či serve┼čte ca sediu central Alvogen ├«n regiune. Biroul din Rom├ónia constituie baza de produc┼úie, cercetare ÔÇô dezvoltare, v├ónz─âri ┼či marketing pentru ├«ntreaga regiune.