Echipamente medicale diverse pot fi comandate și online

Siguranța la locul de muncă a devenit prioritară, mai ales în ultimii doi ani, deoarece un echipament necesar și potrivit fiecărui loc de muncă în parte te poate proteja de riscurile unui accident nedorit.

image

Rolul echipamentului de protecție este acela de a proteja lucrătorul de situațiile de risc și care nu pot fi evitate prin alte metode. Utilizarea adecvată a echipamentului de protecție asigură condițiile optime de lucru atât pentru angajat, cât și pentru cei cu care intră în contact.

Firma SafetyOne oferă o gamă largă de îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru uz general, dar și echipamente necesare în industria Horeca sau cea alimentară precum și echipamente medicale

necesare folosirii lor în instituțiile de sănătate cum ar fi spitale, cabinete medicale de specialitate, săli de operație, cabinete de cosmetică și masaj.  

Îmbrăcăminte medicală comercializată de SafetyOne

Echipamentele medicale au un design modern și cuprind bluze medicale sub forma tunicilor de damă de bărbați și unisex, uni sau colorate într-o paletă variată de culori: verde, albastru deschis, lila, portocaliu, roșu, galben sau combinații între aceste culori.  

Tunicile de damă prezintă un decolteu în formă de inimă sau V, prezintă două buzunare în talie, iar buzunarul drept este prevăzut cu un buzunar mai mic cu separator pentru un instrument de scris.

Mărimile sunt cuprinse între XS și 4XL cu un material prietenos cu pielea compus din 65% poliester și 35% bumbac sau 100% microfibră. Mânecile sunt scurte, pentru a facilita mișcările în timpul desfășurării actului medical.  

Pantalonii unisex, clasici sau slim

image

Pantaloni medicali unisex au betelie elastică, găici și șnur adițional pentru fixarea mai potrivită. Pantalonii mai prezintă și buzunare frontale de tip italian, buclă pentru ecuson cu cordon elastic, două buzunare laterale și un buzunar exterior.

Costumele medicale unisex

Costumele medicale sunt compuse din tunică și pantaloni și pot fi unisex sau special pentru femei sau bărbați.

Costumul medical unisex poate fi comandat în culorile grena, bleu, verde, negru, bleumarin, mov sau alb. Tunica are mânecă scurtă, decolteu în V, trei buzunare și șlițuri pe laterale.

Pantalonii au betelie elastică și buzunar la spate și sunt confecționați dintr-un amestec de poliester și bumbac.

Halate medicale unisex și de damă

Halatul pentru stomatologi prezintă închidere frontală cu nasturi clasici pe partea dreaptă și guler tip tunică și manșete elastice. În talie la spate au o semi curea. Mai prezintă și două buzunare frontale în partea stângă, unul pe piept și unul pe șold. Materialul este 100% bumbac.

Halatul alb de damă are o croială slim fit, mâneci lungi, guler tip tunică și închidere cu capse. Halatul are cinci buzunare din care două duble la poale și unul aplicat pe piept, prevăzute cu capse pentru siguranța închiderii.

Veste, saboți și accesorii

Vestele pentru damă și pentru bărbați sunt matlasate, cu căptușeală din fleece polar, au guler înalt și închidere frontală cu fermoar. Sunt prevăzute cu două buzunare cu fermoar.

Saboții medicali unisex sunt perforați pentru aerisire și au amortizor de șocuri în zona călcâiului. Talpa rezistentă la alunecare este fabricată din poliuretan, iar branturile sunt din piele.

Bandanele și bonetele acoperă podoaba capilară, sunt moderne și ușoare. Modele disponibile într-o varietate mare de culori și imprimeuri.

La cerere aproape toate produsele textile pot fi personalizate prin brodare.

Contact: sales@safetyone.ro