Dup─â 15 mai, toat─â lumea va fi obligat─â s─â poarte masc─â

1 masca de protectie jpg jpeg

├Än contextul situa┼úiei actuale a epidemiei de COVID-19 ┼či referitor la relaxarea m─âsurilor de urgen┼ú─â, pre┼čedintele Klaus Iohannis a f─âcut publice 2 schimb─âri importante care urmeaz─â s─â se pun─â ├«n aplicare dup─â jum─âtatea lunii mai.

Este vorba despre necesitatea de a purta masc─â de protec┼úie ├«mpotriva noului coronavirus ├«n spa┼úii ├«nchise ┼či ├«n mijloace de transport pe o perioad─â nedeterminat─â de timp ┼či de eliminarea declara┼úiei care justifica deplas─ârile.

ÔÇ×Dup─â data de 15 mai toat─â lumea va fi obligat─â s─â poarte m─â┼čti de protec┼úie ├«n spa┼úiile publice ├«nchise ┼či atunci c├ónd folosim transportul public ├«n comun. Aceast─â m─âsur─â nu este limitat─â ├«n timp. Vom putea s─â renun┼ú─âm la purtarea m─â┼čtii poate la anul, atunci c├ónd aceast─â pandemie va fi sub control ┼či nu mai exist─â riscul infect─ârii. O a doua m─âsur─â pe care am descis-o este una care cu siguran┼ú─â va bucura pe foarte mul┼úi rom├óni. Dup─â 15 mai, vom putea s─â ne deplas─âm ├«n spa┼úii publice, f─âr─â s─â declar─âm ├«n prealabil unde mergem ┼či de ce mergem. Este vorba despre libertatea de mi┼čcare individual─â. Evident, pentru protec┼úia general─â a popula┼úiei ┼či pentru protec┼úia individual─â multe restr├óngeri vor r─âm├óne ├«n continuare ├«n vigoare. ├Än acest fel vor r─âm├óne cu siguran┼ú─â, o vreme, vorbesc despre perioada de dup─â 15 mai, interdic┼úiile pentru adun─âri publice, pentru manifest─âri de tot felulÔÇŁ.

@unsplash