Dr. Monica Pop, re┼úet─â pentru cre┼čterea imunit─â┼úii, ├«n plin─â pandemie de coronavirus. "A┼ča mecanismul de ap─ârare va fi ├«n "ac┼úiuneÔÇŁ

1 2 jpg jpeg

Num─ârul cazurilor de infec┼úie cu coronavirus cre┼čte de la o zi la alta. Medicii trag un semnal de alarm─â ┼či sus┼úin c─â imunitatea este extrem de important─â ├«n lupta cu acest virus.

Medicul Monica Pop a oferit un mic pont pentru a ne îmbolnăvi mai greu.

"Tratament pentru cre┼čterea imunit─â┼úii - Proxilaxia ├«mboln─âvirii

Recomandare: - Isoprinosine 3 pe zi, un flacon - Vitamina A - 2 capsule pe s─âpt─âm├ón─â (sau 1-2 ml se bea din solu┼úie de Vit A)  - Vitamina D3, f f important─â ┼či necesar─â, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 - 10000 u/zi. Totul 1 lun─â.

Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. ┼×i, anual m─âcar (dac─â nu la 6 luni), face┼úi o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toat─â popula┼úia are deficit de Vitamina D3 ┼či astfel e mult mai expus─â la contamin─âri sau ├«mboln─âviri (orice).

Astfel, ┼čansele de ├«mboln─âvire vor fi mult, mult mai mici!", spune managerul Spitalului de Urgen┼úe Oftalmolgice, prof. dr. Monica Pop.

Num─ârul infecta┼úilor cu coronavirus ├«n Rom├ónia cre┼čte de la o or─â la alta. Bilan┼úul persoanelor depistate pozitiv cu virusul uciga┼č a ajuns la 48.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat miercuri că epidemia de COVID-19 poate fi caracterizată ca pandemie.