Două centre de vaccinare anti-COVID-19 deschise non-stop în Bucureşti

1 vaccinare jpg jpeg

Bucureştenii se pot duce zi şi noapte să se vaccineze anti-COVID. Dom Vista Medical, reţea privată de laboratoare medicale, anunţă că de azi, două centre ale sale sunt deschise non-stop pentru vaccinări anti-COVID.

Vaccinările sunt gratuite, iar centrele sunt acreditate de Ministerul Sănătăţii. Deocamdată, vaccinul disponibil la Dom Vista Medical este cel produs de BioNTech-Pfizer, dar în scurt timp va fi disponibil şi vaccinul Janssen (Johnson&Johnson).

Oamenii se pot programa pentru vaccin fie pe platforma ROVACCINARE, fie sunând la 0731 065 917 sau 0731 065 908 la unul dintre cele două centre:

  • Şos. Nicolae Titulescu, nr. 94;
  • Splaiul Unirii, nr. 313.

„Acestea sunt primele centre de vaccinare deschise non-stop pe o perioadă nedeterminată. Noi chiar credem că vaccinarea este cel mai important mod în care ne putem solidariza în masă împotriva pandemiei şi singura cale de a opri acest ucigaş perfid să lovească atât de nemilos! Vaccinarea este o procedură medicală ale cărei beneficii sunt demonstrate ştiinţific şi observabile în mod direct  - formele grave ale bolii sunt mult mai rare printre cei vaccinaţi prin comparaţie cu cei nevaccinaţi. Este vital să ne vaccinăm pentru a supravieţui! Vă aşteptăm la vaccinare, suntem centru privat, dar vaccinarea este gratuită.” spune Ştefan Spiridon, medic şi managerul Dom Vista Medical.

Dom Vista Medical a fost înfiinţată în anul 2011 şi are ca obiect principal de activitate serviciile medicale de laborator pentru medici, clinici şi industria farmaceutică. Paleta de investigaţii cuprinde teste de laborator din diferite specialităţi: hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie.