Doamnă doctor, discutăm pe site?

1 2 jpg jpeg

Portalul www.promovareata.ro reprezintă un serviciu care facilitează crearea de legături între femeile din sistemul medical, doctori sau asistente.

Utilizatorii îşi pot completa profilul în mediul online, beneficiind de oportunitatea de a-şi creşte propria vizibilitate pe piaţa de sănătate şi oferind colegilor, prietenilor şi angajatorilor o imagine profesională corectă.

Persoanele care se înscriu au posibilitatea de a consulta o bibliotecă dotată cu documente din legislaţia românească şi europeană din domeniul sanitar, dar şi de a afla poveşti de succes ale doctorilor sau asistentelor care au ales să-şi dezvolte cariera în ţară.

Până în momentul de faţă, pe site sunt înscrise 1.300 de femei, scopul declarat fiind de aproape 10.000 de utilizatori până la sfârşitul acestui an.

”Portalul

ajută asistenţii medicali să-şi cunoască mediul profesional şi să-şi dezvolte viziunea despre profesia aleasă, să rămână mereu în evoluţie, evitând plafonarea, dar şi o conexiune directă la tot ce înseamnă informaţie de actualitate în legătură cu profesia şi nu în ultimul rând, o platformă de dezbatere profesională”, a explicat Carmen Mazilu, preşedinte Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali Bucureşti.