Doamn─â doctor, discut─âm pe site?

1 2 jpg jpeg

Portalul www.promovareata.ro reprezintă un serviciu care facilitează crearea de legături între femeile din sistemul medical, doctori sau asistente.

Utilizatorii ├«┼či pot completa profilul ├«n mediul online, beneficiind de oportunitatea de a-┼či cre┼čte propria vizibilitate pe pia┼úa de s─ân─âtate ┼či oferind colegilor, prietenilor ┼či angajatorilor o imagine profesional─â corect─â.

Persoanele care se ├«nscriu au posibilitatea de a consulta o bibliotec─â dotat─â cu documente din legisla┼úia rom├óneasc─â ┼či european─â din domeniul sanitar, dar ┼či de a afla pove┼čti de succes ale doctorilor sau asistentelor care au ales s─â-┼či dezvolte cariera ├«n ┼úar─â.

P├ón─â ├«n momentul de fa┼ú─â, pe site sunt ├«nscrise 1.300 de femei, scopul declarat fiind de aproape 10.000 de utilizatori p├ón─â la sf├ór┼čitul acestui an.

ÔÇŁPortalul

ajut─â asisten┼úii medicali s─â-┼či cunoasc─â mediul profesional ┼či s─â-┼či dezvolte viziunea despre profesia aleas─â, s─â r─âm├ón─â mereu ├«n evolu┼úie, evit├ónd plafonarea, dar ┼či o conexiune direct─â la tot ce ├«nseamn─â informa┼úie de actualitate ├«n leg─âtur─â cu profesia ┼či nu ├«n ultimul r├ónd, o platform─â de dezbatere profesional─âÔÇŁ, a explicat Carmen Mazilu, pre┼čedinte Ordinului Asisten┼úilor Medicali Generali┼čti, Moa┼čelor ┼či Asisten┼úilor Medicali Bucure┼čti.