Distrac┼úie ┼či premii la crosul Click! S─ân─âtate

1 2 jpg jpeg

├Änc─â de la primele ore ale dimine┼úii, ├«n ciuda vremii destul de capricioase, zeci de oameni au venit s─â fac─â mi┼čcare ├«n aer liber ┼či s─â se distreze.

La fel ca în fiecare an, un număr foarte mare de oameni au răspuns afirmativ la iniţiativa Click!Sănătate de a înconjura parcul alergând.

De la cei mai mici participan┼úi la profesioni┼čti, toat─â lumea a fost preg─âtit─â s─â alerge echipat─â corespunz─âtor.

Mi┼čcare, indiferent de starea vremeii

Echipamentele sportive care mai de care, de la spiderman la zâne au fost la rang de cinste încă de la ora 08:00 dimineaţa.

Părinţii au venit cu copii de mână sau în cărucioare pentru a se alătura participanţilor la cros.

2 jpg jpeg

Distanţa propusă pentru acest eveniment a fost de 7 kilometri, startul având loc de la Insula Trandafirilor din parcul Herăstrău.

Au fost prezen┼úi reprezentan┼úi ai fiec─ârei categorii: juniorii (10-18 ani), seniorii (19-59 de ani) dar ┼či veteranii (peste 60 de ani).

├Änainte de a ├«ncepe cursa, dup─â ce toat─â lumea a f─âcut inscrierea ┼či a primit num─ârul de concurs, ├«mpreun─â cu instructorul Cristina Antonescu de la clubul Viva Sport, au f─âcut exerci┼úii de ├«nc─âlzire ┼či streching.

2 jpg jpeg

Multipla campioană Ana Maria Brânză a dat startul

La ora 10:00, multipla campioană olimpică la spadă Ana Maria Brânză a dat startul competiţiei, alergând împreună cu cei peste 300 de participanţi.

2 jpg jpeg

Vremea ploioas─â nu i-a ├«mpiedicat pe cei veni┼úi s─â dea o tur─â de parc ┼či s─â se bucure de o doz─â de s─ân─âtate prin mi┼čcare.

Cei mai bine preg─âti┼úi au reu┼čit ├«n doar 10 minute s─â treac─â de linia de sosire.

2 jpg jpeg

Mi┼čcarea nu ┼úine cont de v├órst─â sau de vremea de afar─â, mi┼čcarea este s─ân─âtate curat─â.

2 jpg jpeg

Atmosfera ├«nainte de premiere a fost ├«ntre┼úinut─â de c├ónt─ârea┼úa Adora, Liviu Teodorescu ┼či Trupa Today.

Crosul Familiei ingredientul special

Cele mai frumoase activit─â┼úi sunt cele pe care le faci al─âturi de oamenii dragi ┼úie, al─âturi de familie. A┼ča c─â ┼či la aceast─â edi┼úie, copiii au participat al─âturi de p─ârin┼úi pe o distan┼ú─â de 300 de metri.

2 jpg jpeg

Startul la aceast─â categorie a fost dat de Livia Graur, prezentatoarea ┼čtirilor de la Prima Tv, care a venit ├«nso┼úit─â de feti┼úa ei.

2 jpg jpeg

Au fost r─âspl─âti┼úi cei care au avut cele mai reu┼čite costume.

2 jpg jpeg

Iat─â-i pe c├ó┼čtig─âtorii competi┼úiei Crosul Popular!

2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor Himalaya, Futuro, Doppelherz, Family Care, Becel, AQUA Carpatica ┼či al partenerilor: Prima TV, Federa┼úia Rom├ón─â de Atletism, Prim─âria Municipiului Bucure┼čti

Foto: Dorin Constanda

2 jpg jpeg 2 jpg jpeg

2 jpg jpeg 2 jpg jpeg

2 jpg jpeg 2 jpg jpeg

2 jpg jpeg