Dieta cu linte: slăbeşti 7 kilograme în 7 zile

1 2 jpg jpeg

Un ingredient multibenefic

Cunoscută mai ales în ţările orientale, lintea este o legumă care te ajută să slăbeşti sănătos. Un remediu pentru o săptămână cu linte te va ajuta să pierzi greutatea treptat şi te va proteja de efectul yo-yo nedorit. Doar 100 de grame de linte îţi oferă puţin peste 100 de calorii. O dietă cu linte de o săptămână îţi asigură toate substanţele nutritive de care ai nevoie: proteine, carbohidraţi, fibre, vitamine şi minerale.

Regulile dietei

La micul dejun, ai voie să alternezi următoarele alimente: iaurt, cereale, fructe, pâine prăjită cu brânză slabă şi roşii. La prânz şi cină trebuie să incluzi în dietă mâncare pe bază de linte, pe care să o asociezi cu alte alimente sănătoase. Descoperă câteva reţete uşor de preparat, pe care le poţi încerca cu succes în timpul dietei, fără să îţi mai faci griji asupra kilogramelor în plus!

Ziua 1 – clătite din linte

Ai nevoie de 1 lingură de linte fiartă, 1 ceapă roşie tocată, 1 ou şi 2 linguri de făină. Pasează lintea, adaugi ingredientele rămase şi formezi clătitele. Le poţi mânca cu brânză şi cu legume, în prima parte a zilei. Seara, poţi mânca un humus preparat în casă, cu legume.

Găseşti exemple de meniu pentru următoarele zile AICI