Dieta cu fasole neagră „topeşte” kilogramele

1 2 jpg jpeg

Pigmenţii închişi ai acestui soi de fasole sunt daţi de flavonoizi, care poartă numele de antocianine şi antocianozide. În plus, aceasta conţine o cantitate mare de fibre solubile, absolut necesare pentru digestie, colon, eliminarea toxinelor şi scăderea colesterolului rău.

Cu un indice de doar 85 de calorii la 100 de grame, fasolea neagră s-a dovedit a fi o adevărată armă în topirea kilogramelor. Aportul ridicat de fibre, proteine, vitamine şi triptofan fac ca rezultatele asupra siluetei să fie uimitoare. Iată în ce mod acţionează această legumă:

- stimulează digestia şi tractul intestinal graţie fibrelor solubile, eliminând rapid toxinele - accelerează metabolismul graţie antioxidanţilor şi vitaminelor ce sprijină topirea grăsimilor - te ajută să scapi de grăsimea abdominală - normalizează cantitatea de zahăr din sânge - oferă saţietate pentru o perioadă lungă de timp graţie proteinelor din compoziţie, făcând-o indispensabilă în orice dietă sănătoasă - înlocuieşte cu succes carnea.

Şi dacă nu am reuşit încă să vă convigem să consumaţi cât mai des fasole neagră, vă menţionăm că aceasta este singura dintre toate soiurile de fasole care nu produce flatulenţă (gaze).

Citeşte mai departe AICI