Descoperă dacă eşti alergic!

1 2 jpg jpeg

Campania de consultaţii gratuite şi testări la preţuri reduse a persoanelor cu risc alergic reduse se va desfăşura în perioada 1.11.2012 -20.12.1021, momentan doar în Capitală.

“La ora actuală, tot mai multe persoane suferă de afecţiuni alergice, iar acestea sunt cu o severitate mai mare sau asistăm la o complexitate şi asocieri de afecţiuni alergice multiple”, susţine doctorul Diana Deleanu, preşedintele Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică.

De incriminat pentru creşterea prevalenţei bolilor alergice este stilul modern de viaţă (timp mult petrecut în interior, expunerea la alergeni multipli, contactul redus cu microorganisme nepatogene, poluarea).

În viitorul apropiat, se preconizează că 1 din 3 copii va fi alergic. Cele mai frecvente alergii în rândul celor mici sunt: rinita alergică (la praf) şi urticaria.

La adulţi, este mai des întâlnită alergia la medicamente, cauzată de consumul excesiv de pastile, fără recomandarea medicului.

Pentru programarea unei consultaţii de alergologie gratuite, poţi suna la numărul de telefon: 021-327.52.59 sau poţi da un e-mail la: info@telemedica.ro.