De ce aveţi nevoie pentru a tranzacţiona pe platforma BitMahavi

1 clicksanatate ro bitmahavi jpg jpeg

Tranzacţioanarea de criptomonede implică utilizarea unei platforme dedicate prin care să puteţi efectua toate operaţiile necesare. Pentru a putea avea acces la toate facilităţile oferite de aceasta şi pentru a vi se garanta siguranţa tranzacţiilor va trebui în cele mai multe cazuri să vă creaţi un cont de utilizator. Iar dacă sunteţi hotărât să începeţi demersul şi dispuneţi de ceva informaţii despre stategiile şi riscurile implicate de acest tip de tranzacţionare, atunci nu vă mai râmâne decât să alimenaţi contul pe care îl veţi folosi.

Platforma BitMahavi este una dintre cele mai accesibile şi sigure platforme disponibile în clipa de faţă pe piaţa tranzacţiilor cu criptomonede din ţara noastră. Aceasta este o platformă de live trading, unde puteţi cumpăra sau vinde cele mai populare criptomone de la ora actuală, respectiv Bitcoin, Ethereum şi Litecoin. Interfaţa este prietenoasă, instrumentele de analiză şi evaluare sunt practice, graficele ce pot fi realizate sunt utile. Însă aspectele care merită o atenţie deosebită sunt rata de conversie avantajoasă şi comisionele mici practicate.

Prin caracteristicile generale şi prin instrumentele de analiză folosite, această platformă este una simplu de folosit, ce poate fi la fel de utilă atât traderilor începător, cât şi celor mai experimentaţi. Tot ce aveţi de făcut pentru a începe tranacţionarea este să testaţi platforma şi să vă creaţi un cont de utilizator din care să puteţi iniţia în siguranţă toate operaţiile de cumpărare sau vanzare pe care le doriţi.

Cum decurge tranzacţionarea cu criptomonede pe o platformă dedicată acestui tip de trading?

Modul de tranzacţionare în cazul monedelor Crypto nu se deosebeşte cu nimic de cel din cazul monedelor tradiţionale Fiat. Şi înt-un caz şi în celălalt are loc o vânzare sau o cumpărare de monede. Tranzacţionarea se poate face în sensul cumpărării cu o monedă fiat a unei criptomonede şi apoi vânzarea acesteia pentru a cumpăra o monedă crypto sau o monedă fiat. La ora actuală există peste 100 astfel de monede virtuale pe care le puteţi tranzacţiona pe platforme diverse. Însă cele mai tranzacţionate criptomonede sunt Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) sau Litecoin (LTC), Bitcoin fiind  moneda de referinţă.

În funcţie de experinţă şi de nivelul de cunoştinţe, fiecare trader îşi poate alege platforma pe care să tranzacţioneze, tipul de monedă pe care îl preferă şi îşi poate stabili propriile strategii de acţiune, gândite în funcţie de graficiele disponibile şi de utilizarea instrumementelor preferate de analiză. Astfel un trader poate realiza tranzacţii pe temen lung, investind pentru perioade îndelungate într-un anumit tip de monedă, fără să ţină seama de fluctuaţiile zilnice ale pieţei. Sau un trader poate opta pentru tranzacţiile pe termen scurt sau pentru un day trading. Aceast tip de operaţiuni se bazează pe fluctuaţiile zilnice ale pieţei şi vizează obţinerea unor câştiguri imediate şi rapide.  Aceste metode de tranzacţionare pot fi combinate.

Datorită volatilităţii specifice, tranzacţionarea cu criptomonede implică o serie de riscuri pe care orice trader trebuie să şi le asume încă de la început. În acest tip de tranzacţionare există multe provocări şi situaţii în care direcţia în care se orientează tranzacţiile nu are nimic de-a face cu exerineţa celui care efectuază operaţiunile.

Un aspect definitoriu de care trebuie să ţină seama orice trader este acele de a face o analiză foarte serioasă a oscilaţiilor cotaţiilor şi de a-şi lua toate măsurile necesare pentru a-şi limita pierderile şi de a încasa profitul în momentul cel mai prielnic. Un trader cu experinţă va încerca să stabilească cât mai bine cu putinţă momentul în care să înceapă o tranzacţie şi momentul în care să decidă închiderea sa. Situaţia este valabilă atât când tranzacţia este pe profit, cât şi atunci când aceasta este pe pierdere. Pentru a-şi atinge scopul, acela de a obţine profit, este important ca cel care tranzacţionează să ţină seama întotdeauna de trendul general şi să acţioneze în consecinţă.

Aşadar tranzacţionarea cu criptomonede este un domeniu care are o sensibilitate mare şi necesită ceva experienţă până la ajunge să fie stăpânit.

Ce avantaje oferă utilizatorilor tranzacţonarea pe platforma BitMahavi?

Fiind vorba despre o platformă de tranzacţionare criptomonede dedicată pieţei din România, aceasta vine cu o serie de avantaje şi servicii special create pentru clienţii locali. 

Iată care sunt principalele avantaje oferite :

  • Este o platformă de live trading & exchange, unică pe piaţa din România
  • Este acesibilă şi simplu de folosit, atât de către traderii începători, cât şi de către traderii mai experimentaţi.
  • Tranzacţiile pot fi efectuate rapid.
  • Asigură condiţii de securitate maximă.
  • Sunt disponibile spre tranzacţionare cele mai importante trei tipuri de criptomonede, respectiv Bitcoin, Ethereum sau Litecoin.
  • Portofele digitale sunt valabile pentru tranzacţii Crypto & Fiat.
  • Comisioanele practicate sunt cele mai mici.
  • Este disponibi serviciul de suport live.
  • Platforma dispune şi de posibilitatea de a face transferuri prin intermediul ATM-urilor proprii şi chiar de a retrage numerar.

Aşadar există numeroase motive pentru care să alegeţi pentru tranzacţionarea de criptomonede această plaformă. Instrumentele de analiză şi graficele ce pot fi realizate sunt utile oricărui utilizator. Pentru mai multe detalii şi pentru a testa platforma accesaţi Bitmahavi.com!