De ce aveţi nevoie pentru a tranzacţiona pe platforma BitMahavi

1 clicksanatate ro bitmahavi jpg jpeg

Tranzac┼úioanarea de criptomonede implic─â utilizarea unei platforme dedicate prin care s─â pute┼úi efectua toate opera┼úiile necesare. Pentru a putea avea acces la toate facilit─â┼úile oferite de aceasta ┼či pentru a vi se garanta siguran┼úa tranzac┼úiilor va trebui ├«n cele mai multe cazuri s─â v─â crea┼úi un cont de utilizator. Iar dac─â sunte┼úi hot─âr├ót s─â ├«ncepe┼úi demersul ┼či dispune┼úi de ceva informa┼úii despre stategiile ┼či riscurile implicate de acest tip de tranzac┼úionare, atunci nu v─â mai r├óm├óne dec├ót s─â alimena┼úi contul pe care ├«l ve┼úi folosi.

Platforma BitMahavi este una dintre cele mai accesibile ┼či sigure platforme disponibile ├«n clipa de fa┼ú─â pe pia┼úa tranzac┼úiilor cu criptomonede din ┼úara noastr─â. Aceasta este o platform─â de live trading, unde pute┼úi cump─âra sau vinde cele mai populare criptomone de la ora actual─â, respectiv Bitcoin, Ethereum ┼či Litecoin. Interfa┼úa este prietenoas─â, instrumentele de analiz─â ┼či evaluare sunt practice, graficele ce pot fi realizate sunt utile. ├Äns─â aspectele care merit─â o aten┼úie deosebit─â sunt rata de conversie avantajoas─â ┼či comisionele mici practicate.

Prin caracteristicile generale ┼či prin instrumentele de analiz─â folosite, aceast─â platform─â este una simplu de folosit, ce poate fi la fel de util─â at├ót traderilor ├«ncep─âtor, c├ót ┼či celor mai experimenta┼úi. Tot ce ave┼úi de f─âcut pentru a ├«ncepe tranac┼úionarea este s─â testa┼úi platforma ┼či s─â v─â crea┼úi un cont de utilizator din care s─â pute┼úi ini┼úia ├«n siguran┼ú─â toate opera┼úiile de cump─ârare sau vanzare pe care le dori┼úi.

Cum decurge tranzacţionarea cu criptomonede pe o platformă dedicată acestui tip de trading?

Modul de tranzac┼úionare ├«n cazul monedelor Crypto nu se deosebe┼čte cu nimic de cel din cazul monedelor tradi┼úionale Fiat. ┼×i ├«nt-un caz ┼či ├«n cel─âlalt are loc o v├ónzare sau o cump─ârare de monede. Tranzac┼úionarea se poate face ├«n sensul cump─âr─ârii cu o moned─â fiat a unei criptomonede ┼či apoi v├ónzarea acesteia pentru a cump─âra o moned─â crypto sau o moned─â fiat. La ora actual─â exist─â peste 100 astfel de monede virtuale pe care le pute┼úi tranzac┼úiona pe platforme diverse. ├Äns─â cele mai tranzac┼úionate criptomonede sunt Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) sau Litecoin (LTC), Bitcoin fiind  moneda de referin┼ú─â.

├Än func┼úie de experin┼ú─â ┼či de nivelul de cuno┼čtin┼úe, fiecare trader ├«┼či poate alege platforma pe care s─â tranzac┼úioneze, tipul de moned─â pe care ├«l prefer─â ┼či ├«┼či poate stabili propriile strategii de ac┼úiune, g├óndite ├«n func┼úie de graficiele disponibile ┼či de utilizarea instrumementelor preferate de analiz─â. Astfel un trader poate realiza tranzac┼úii pe temen lung, investind pentru perioade ├«ndelungate ├«ntr-un anumit tip de moned─â, f─âr─â s─â ┼úin─â seama de fluctua┼úiile zilnice ale pie┼úei. Sau un trader poate opta pentru tranzac┼úiile pe termen scurt sau pentru un day trading. Aceast tip de opera┼úiuni se bazeaz─â pe fluctua┼úiile zilnice ale pie┼úei ┼či vizeaz─â ob┼úinerea unor c├ó┼čtiguri imediate ┼či rapide.  Aceste metode de tranzac┼úionare pot fi combinate.

Datorit─â volatilit─â┼úii specifice, tranzac┼úionarea cu criptomonede implic─â o serie de riscuri pe care orice trader trebuie s─â ┼či le asume ├«nc─â de la ├«nceput. ├Än acest tip de tranzac┼úionare exist─â multe provoc─âri ┼či situa┼úii ├«n care direc┼úia ├«n care se orienteaz─â tranzac┼úiile nu are nimic de-a face cu exerine┼úa celui care efectuaz─â opera┼úiunile.

Un aspect definitoriu de care trebuie s─â ┼úin─â seama orice trader este acele de a face o analiz─â foarte serioas─â a oscila┼úiilor cota┼úiilor ┼či de a-┼či lua toate m─âsurile necesare pentru a-┼či limita pierderile ┼či de a ├«ncasa profitul ├«n momentul cel mai prielnic. Un trader cu experin┼ú─â va ├«ncerca s─â stabileasc─â c├ót mai bine cu putin┼ú─â momentul ├«n care s─â ├«nceap─â o tranzac┼úie ┼či momentul ├«n care s─â decid─â ├«nchiderea sa. Situa┼úia este valabil─â at├ót c├ónd tranzac┼úia este pe profit, c├ót ┼či atunci c├ónd aceasta este pe pierdere. Pentru a-┼či atinge scopul, acela de a ob┼úine profit, este important ca cel care tranzac┼úioneaz─â s─â ┼úin─â seama ├«ntotdeauna de trendul general ┼či s─â ac┼úioneze ├«n consecin┼ú─â.

A┼čadar tranzac┼úionarea cu criptomonede este un domeniu care are o sensibilitate mare ┼či necesit─â ceva experien┼ú─â p├ón─â la ajunge s─â fie st─âp├ónit.

Ce avantaje oferă utilizatorilor tranzacţonarea pe platforma BitMahavi?

Fiind vorba despre o platform─â de tranzac┼úionare criptomonede dedicat─â pie┼úei din Rom├ónia, aceasta vine cu o serie de avantaje ┼či servicii special create pentru clien┼úii locali. 

Iat─â care sunt principalele avantaje oferite :

  • Este o platform─â de live trading & exchange, unic─â pe pia┼úa din Rom├ónia
  • Este acesibil─â ┼či simplu de folosit, at├ót de c─âtre traderii ├«ncep─âtori, c├ót ┼či de c─âtre traderii mai experimenta┼úi.
  • Tranzac┼úiile pot fi efectuate rapid.
  • Asigur─â condi┼úii de securitate maxim─â.
  • Sunt disponibile spre tranzac┼úionare cele mai importante trei tipuri de criptomonede, respectiv Bitcoin, Ethereum sau Litecoin.
  • Portofele digitale sunt valabile pentru tranzac┼úii Crypto & Fiat.
  • Comisioanele practicate sunt cele mai mici.
  • Este disponibi serviciul de suport live.
  • Platforma dispune ┼či de posibilitatea de a face transferuri prin intermediul ATM-urilor proprii ┼či chiar de a retrage numerar.

A┼čadar exist─â numeroase motive pentru care s─â alege┼úi pentru tranzac┼úionarea de criptomonede aceast─â plaform─â. Instrumentele de analiz─â ┼či graficele ce pot fi realizate sunt utile oric─ârui utilizator. Pentru mai multe detalii ┼či pentru a testa platforma accesa┼úi Bitmahavi.com!