Da! Diabetul se poate trata! (P)

1 2 jpg jpeg

Ţine diabetul sub control

Stresul, suprasolicitarea, grijile, absenţa unei alimentaţii sănătoase şi a exerciţiilor fizice sunt principalele cauze ale acestei boli. Vestea bună? GlucoNature ajută la refacerea pancreasului şi măreşte secreţia de insulină.

În medicina tradiţională chineză, cheia înţelegerii diabetului nu stă în nivelul glicemiei, ci în neregulile din funcţionarea corpului.

se concentrează pe îmbunătăţirea activităţii organismului, pentru ca apoi glicemia să se regleze în mod natural.

Cum vă ajută GlucoNature?

După 20 de ani de studii aprofundate, cercetătorii chinezi au elaborat GlucoNature ca un produs 100% natural, fără efecte secundare. Administrarea de

îmbunătăţeşte microcirculaţia, reglează nivelul glicemiei din sânge, îndepărtează insomnia, reduce efectele secundare ale medicamentelor şi, nu în ultimul rând, contribuie la minimizarea complicaţiilor specifice diabetului.

Rezultate benefice şi de durată

Încă din primele două săptămâni de la începerea tratamentului cu suplimentul alimentar

veţi putea observa că oboseala constantă dispare, tensiunea, colesterolul, setea excesivă şi pofta de mâncare încep să se regleze, vederea se îmbunătăţeşte, urinaţi mai rar, somnul este mai odihnitor, transpiraţi mai puţin noaptea, iar durerile de cap, stomac, piept, spate sau umeri sunt simţitor diminuate.

În plus,

contribuie la tratarea eventualelor disfuncţii sexuale ale bărbaţilor. După a treia sau a patra săptămână, începe să scadă vizibil şi glicemia. Cele mai radicale schimbări se văd după 2-3 luni, în funcţie de gravitatea bolii.

Foarte mulţi dintre pacienţii care au folosit

timp de câteva luni, au reuşit să işi reducă doza zilnică de insulină şi chiar mai mult, au fost persoane care au renunţat la insulină complet.

Testimonialele pacienţilor ce au început tratamentul cu GlucoNature:

Manole Nicu (Bucuresti, 64 ani)

,,Problema mea era diabetul. Am şi puţină tensiune. Am luat

după ce am vazut reclama în ziar. După prima lună mi-a scăzut glicemia de la 170 la 140.

Apoi după o perioadă am avut 134. Diabet am de 10 ani. Prima dată am luat-o cu ceaiuri şi cu alte produse naturiste, dar in timp glicemia mi-a ajuns la 170. Acum mă simt foarte bine.“

Achiţei Ioan (Comuna Cozia jud. Iasi, 74 ani)

,,Eu am diabet de vreo 10 ani. Înainte eram obosit, moleşit şi somnoros tot timpul. La amiază dormeam câte 3 ore. Mă trezeam noaptea la ora 2 să mănânc pentru că îmi era foarte foame.

Primul semn al diabetului a fost scăderea potenţei.

iau de 2 luni şi mă simt foarte bine. Nu mai îmi este foame, mănânc seara la 7 şi nu mă mai trezesc până dimineaţa. Nu mă mai simt obosit, am energie foarte mare şi au început să mi se rezolve şi problemele de potenţă. Pot sa spun că am sărit în barca norocoasă cu

."

Mihai T. (51 ani, Bihor)

„Eu nu am luat niciodată medicamente şi am încercat să îmi menţin glicemia prin sport. Anul trecut am făcut foarte multă mişcare dar nu am reuşit să-mi cobor glicemia sub 250. Anul acesta după ce mâncam aveam glicemia 417. La baie megeam noaptea de două, trei ori pe oră adică de mai mult de 10 ori pe noapte. Faceam şi gresala să mănânc foarte mult la 11 seara şi beam seara de sete câte 2 litri de ceai cu lămâie.

Dupa ce am început tratamentul cu

am inceput să mă simt foarte bine. Acum termin prima lună de tratament cu GlucoNature. Noaptea mai merg la baie doar de 2 ori. Glicemia o am dimineaţa în jur de 180 iar în timpul zilei 120 chiar şi după ce mănânc.

Am observat că dacă mănânc doar după o ora după ce iau pastilele

, aceatea îşi fac efectul mult mai bine. Parca le simt cum circula prin tot organismul. Mâinile le aveam tot timpul amorţite şi reci, acum le simt foarte bine şi nu mai sunt reci.”

,,Am trecut pe insulină din Noiembrie 2013 cu 35 de unităţi. Din Ianuarie am început să iau Gluconature. Dupa vreo două săptămâni am observat că nu mă mai dor picioarele. Aveam şi un ţiuit în urechi de parcă urcam dealuri şi coboram văi. Acum nu mai am acel ţiuit în urechi.

Tensiunea mica o aveam 5 , iar acum a început să se stabilizeze la 6-7. În luna Noiembrie glicemia era 380 acum am scăzut insulina la 14 unităţi şi glicemia o am 90-100 (în 20-Feb-2014)"

Butnaru Gheorghe (Iaşi, 65 ani)

,,Iau

de o lună şi ceva. Mă simt mult mai bine. Nu mai îmi este aşa foame. La diabetul ăsta seara îţi e cel mai foame, dimineaţa nu. Acum cand sunt obosit şi mă pun la somn la ora 9, dorm fară să mă trezesc până la 6. Până să iau

mă trezeam noaptea să urinez de două, trei ori. Glicemia o aveam în jur de 210, acum o am sub 160.”

Numărul de telefon al acestor persoane şi alte testimoniale se găsesc pe www.gluconature.ro