Cum te ajută soarele să slăbeşti? Dieta incredibilă a verii!

1 2 jpg jpeg

Specialiştii s-au pus de acord că expunerea la soare este o metodă foarte eficientă de a da kilogramele jos, pe de o parte datorită căldurii, care provoacă transpiraţia şi pierderea caloriilor, pe de altă parte datorită influenţei radiatiilor ultraviolete asupra metabolismului.

O dietă populară în rândul femeilor din ţările nordice - bazată pe corelarea alimentaţiei cu orele de expunere la soare şi exerciţiile fizice - ia în calcul şi alte două aspecte: vârsta persoanei care ţine dieta şi temperamentul ei.

Temperamente active - sangvin şi coleric

Sangvinicul este energic, optimist, trece rapid de la o stare la alta, sociabil, are spirit de grup şi de lider. Colericul este iritabil, nervos, trece mai greu de la o stare la alta, este greu de urnit şi greu de oprit atunci când se implică în ceva.

Vârstele 16-22 ani

Se recomandă:

- înainte de plajă: efectuarea de exerciţii fizice uşoare. Este foarte bine să se consume 100-120 g ml ceai uşor îndulcit, călduţ, bine acrit cu zeamă unei jumătăţi de lămâie. - la plajă: nu trebuie consumate lichide dulci, ci numai apă plata sau obişnuită. Se impune un contact des cu apa (duş din 10 în 10 minute pentru stimularea arderilor de grăsimi). - după plajă: se consumă minimum 300 ml apă necarbonatată, se fac un duş fierbinte, în limitele suportabilului, şi 10-12 minute de gimnastică a abdomenului. Dietz de baza: salate crude, brânzeturi acre degresate, foarte puţin ulei prăjit şi dulciuri. Dulciurile pot fi mâncate în primele ore după trezire. Citeşte mai departe pe ANTENA SATELOR.