Cum scapi de pericolul infecţiei urinare (P)

1 2 jpg jpeg

Ce este infecţia urinară? Este o afecţiune frecventă a sistemului genital feminin şi masculin, cauzată de prezenţa germenilor şi a bacteriilor. În lume, infecţiile urinare sunt catalogate ca a doua infecţie răspândită, după infecţiile respiratorii. Ba mai mult, cercetările au arătat că una din cinci femei dezvoltă o infecţie urinară în cursul vieţii. La bărbaţi infecţiile urinare nu sunt atât de frecvente, dar atunci când survin, au severitate mai mare decât la femei.

Ce cauzează infecţia urinară? Infecţiile tractului urinar pot fi cauzate de orice tip de bacterii, dar cel mai frecvent sunt declanşate de Escherichia Coli sau E coli. Acestea sunt bacterii care se găsesc în mod normal în intestine. Infecţiile tractului urinar cu Escherichia Coli pot fi dureroase sau incomode, dar sunt uşor de tratat şi prevenit.

Cum ştiu că sufăr de infecţie urinară? Infecţiile sistemului urinar cauzate de E coli au o varietate de simptome. Printre acestea se numără durerea resimţită în zona părţii inferioare a spatelui sau a pelvisului, întrucât bacteriile determină inflamarea rinichilor şi a vezicii urinare. În cazul în care bacteriile se concentrează asupra uretrei, vei experimenta o senzaţie de arsură şi durere în timpul sau după încheierea micţiunii.

Urina ar putea fi închisă la culoare sau tulbure, mirosul acesteia se va modifica şi ar putea conţine chiar şi urme de sânge.

Ştiai că infecţiile urinare frecvente sau netratate pot duce, în timp, la infertilitate şi la afecţiuni renale grave, de multe ori ireversibile ?

Tratamentul clasic în cazul infecţiilor urinare se bazează pe antibiotice, însă acestea pot dăuna organismului, prin slăbirea sistemului imunitar, mai ales dacă sunt luate pe o perioadă îndelungată de timp sau în cure succesive.

Din fericire, in farmacii exista gama URACTIV pentru protejarea ta împotriva acestor infecţii. Gama URACTIV este singura gama care depisteaza, trateaza si previne infectia urinara :

: dispozitiv medical care ajută la depistarea infecţiilor urinare chiar acasă, în 3 paşi şi 3 minute. Acesta identifică în urină prezenţa eritrocitelor, nitriţilor şi leucocitelor, fiind similar cu testele ce se efectuează în laborator.

: supliment alimentar, cu o compozitie naturala de strugurii ursului si albastru de metilen, care calmeaza durerea si inflamatia, distruge bacteriile responsabile de aparitia infectiei urinare, elimina nisipul si previne formarea litiazei urinara. Acest produs este disponibil în farmacii şi plafare într-un pachet special: Uractiv Forte + şerveţele intime CADOU.

: dispozitiv medical UNIC în România, cu un conţinut de extract de merişor, care previne şi tratează infecţia urinară în mod natural, fără antibiotic, fără reacţii adverse.

se administrează de la apariţia primelor semne de disconfort la nivel urinar şi până la dispariţia acestora.

Uractiv - rapid, eficient, vizibil în infecţiile urinare!

www.uractiv.ro