Cum să slăbeşti 4,5 kg într-o săptămână

1 2 jpg jpeg

Rudy şi-a testat planul pe mai mulţi clienţi care aveau nevoie să slăbească urgent, înaintea unui eveniment de importanţă mare pentru ei – o şedinţă foto, o vacanţă la mare sau altceva...De fapt, Rudy spune că mulţi dintre clienţii lui care au încercat acest plan arătau de parcă se ţinuseră de planul ăla de 3 – 4 săptămâni.

Deşi nu e un plan pe mai mult timp, e un plan de urgenţă, acesta poate să fie punctul de pornire în demersul tău de a slăbi. Dar pe cât e de adevărat că poţi să slăbeşti 4,5 kg într-o săptămână, e la fel de adevărat că n-o să dai jos grăsime pură. Asta nu înseamnă că dacă slăbeşti n-o să pari mai subţire. Chiar dacă o să pierzi în greutate şi arzând ceva grăsime, câteva sute de grame o să le dai jos doar reglându-ţi aportul de apă şi eliminând efectele retenţiei de apă. Asta datorită faptului că acest plan o să-ţi scadă nivelul de insulină şi îţi face corpul să elimine carbohidraţi – cei care leagă moleculele de apă şi determină retenţia. Să vedem care sunt cei 7 paşi pe care trebuie să-i urmezi ca să slăbeşti 4,5 kg într-o săptămână.

1.Mănâncă mai puţini carbohidraţi şi mai multe proteine slabe

Doar dacă renunţi la carbohidraţi pentru câteva zile slăbeşti fără să-ţi dai seama. E un metodă eficientă nu doar să slăbeşti, ci şi să-ţi îmbunătăţeşti starea de sănătate. O perioadă scurtă fără carbohidraţi ajută la eliminarea surplusului de apă şi nu te mai balonezi.

Asigură-te că mănânci proteine suficiente. Acestea îţi vor reduce substanţial senzaţia de foame şi-ţi vor impulsiona metabolismul. Încearcă să elimini sau să reduci drastic carbohidraţii proveniţi din amidonoase (cartofi, orez...) şi cei proveniţi din zaharuri. Doar pentru o săptămână, măcar. Mănâncă mai multe ouă, carne slabă şi peşte.

Citeşte mai multe pe această temă AICI