Cum să începi primăvara cu un stil de viaţă sănătos (P)

1 2 jpg jpeg

Pentru a trece cat mai uşor peste aceste simptome, este indicat să le tratezi din timp şi îţi introduci un stil de viaţă cât mai sănătos.

Grija pentru sănătate începe cu o vizită la stomatolog

Pentru că în timpul iernii şi, în special, de sărbatori ai fost mai predispus să consumi cantităţi mari de diverse alimente, de dulciuri, sucuri acidulate, cafea şi alte bunătăţi, starea dinţilor s-ar putea să fi fost afectată. Fie că ai omis să acorzi atenţie acestui lucru, fie că vremea rea te-a ţinut în casă şi departe de o vizită la medicul tău stomatolog, tartrul si chiar cariile si-au facut aparitia pe dinţii tăi. Cu cât ignori mai mult acest lucru, cu atât problemele se vor agrava şi vei avea mai multe neplăceri. Cel mai bun remediu şi, în acelasi timp, o formă de prevenire este o vizită la medicul stomatolog care să îţi facă un control amănunţit. Cu ocazia aceasta, îţi poţi face un detartraj profesional dentar, prin care să elimini tartrul şi placa bacterianş cauzate de consumul excesiv de alimente. Clinica Trident oferă servicii profesionale de detartraj şi eliminare a cariilor, astfel încât primăvara ta să înceapă cu o respiraţie fresh şi sănătoasă.

Formează-ţi un stil de viaţă activ

În perioada sezonului rece, sedentarismul a fost şi incă este parte din rutina ta zilnică. Cea mai mare parte din timp îl petreci în spaţii închise şi eviţi cât mai mult mişcarea. Din cauza aceasta, problemele legate de coloana vertebrală şi durerile din zona lombară nu iţi mai dau pace. Practic, simptomele legate de astenia de primăvară vin şi din cauza acestui lucru.

Începe primăvara cu o doză de mişcare zilnică. Începe cu un abonament la sală sau cu un set de exerciţii fizice chiar la tine acasă, iar când căldura işi va face loc printre pietrele îngheţate poţi începe câteva şedinţe de jogging în parcul de lângă tine. În felul acesta vei elibera energia acumulată în timpul hibernării şi vei fi în formă până la vară. Pentru acest lucru, aruncă o privire la

de pe

şi echipează-te cu cele mai utile lucruri pentru un antrenament eficient. Pe lângă includerea mişcării în rutina zilnică, rezervă-ţi timp şi pentru planificarea unui meniu sănătos, fără grăsimi şi prăjeli.

În plus, pentru a evita apariţia durerilor de spate şi din zona lombară, poţi opta să porţi la birou şi acasă încăltăminte ortopedică. Datorită acesteia, vei avea o susţinere mai bună a coloanei vertebrale în timp ce gatesti sau, in special, daca job-ul tau presupune statul in picioare. Pe

găseşti o gamă variată de

, ideali pentru începerea unui stil de viaţă sănătos.