Cum obţinem un look fresh: 3 site-uri cu servicii şi produse care ne pot ajuta să arătăm mai tinere (P)

1 2 jpg jpeg

SportAddict.ro, magazinul online perfect pentru persoane îndrăgostite de sporturi Sportul este, fără doar şi poate, o componentă cheie într-un stil de viaţă sănătos, contribuind masiv nu doar la buna funcţionare a organismului, ci şi la menţinerea tinereţii. Cu ajutorul activităţii sportive, pielea capătă elasticitate, iar corpul devine mai ferm, semnele îmbătrânirii fiind vizibil diminuate. SportAddict.ro este, înainte de toate, canalul unei echipe pasionate de sport, care oferă o gamă variată de produse clienţilor dependenţi de viaţa activă şi preocupaţi de sănătate. De la echipamente sportive - haine şi încălţăminte, accesorii de camping şi hamace, la biciclete de exterior şi biciclete eliptice, benzi de alergat, greutăţi, gantere şi bare, SportAddict.ro este platforma pe care poţi găsi o mulţime de accesorii, dintre cele mai diverse, perfecte pentru persoanele pentru care mişcarea reprezintă un stil de viaţă. SportAddict.ro livrează în maximum 48 de ore şi are preţuri accesibile. Articolele comercializate provin din portofoliile unor brand-uri cunoscute şi sunt 100% originale.

Planteea.ro, locul în care natura este la ea acasă

Puterea naturii este uriaşă, motiv pentru care Planteea.ro, o companie 100% românească cu o experienţă îndelungată pe piaţa produselor naturiste, a exploatat darurile acesteia, punând la dispoziţia clienţilor sau o gamă variată de produse menite să contribuie la păstrarea sănătăţii şi tinereţii. Astfel, Planteea.ro oferă suplimente alimentare, produse raw vegane, cosmetice naturale, produse alimentare s.a., provenite din stocurile celor mai buni producători. Consumul de

ori folosirea produselor alimentare bio în prepararea deliciilor culinare pot aduce beneficii substanţiale în sănătatea unei persoane, care se vor reflecta, fără îndoiala, în înfăţişare.

Pentru o înfăţişare fresh, este foarte important să avem tot timpul în vedere ca dantura şi pielea noastră să arate impecabil. Clinica Trident, prima clinica stomatologică ce abordează soluţia modernă de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului, este locul în care vei renaşte. La Clinica Trident poţi beneficia de servicii de estetică dentară, de la tratamente de albire, faţetări ceramice şi de compozit, la refacerea protetică din porţelan dentar a dinţilor, dar şi de estetică facială - botox si

.

Clinica Trident este, aşadar, locul în care poţi dobândi, fără probleme, un zâmbet strălucitor şi o piele netedă, fără riduri.