Coronavirus. Tom Hanks a ie┼čit din spital, so┼úia lui r─âm├óne internat─â

1 rita wilson tom hanks lead 1555960074 jpg jpeg

Actorul american Tom Hanks a p─âr─âsit spitalul australian ├«n care a fost plasat ├«n carantin─â ┼či ┼úinut sub supraveghere medical─â, scrie revista People.

S─âpt─âm├óna trecut─â ┼či el ┼či so┼úia lui, Rita Wilson au fost depista┼úi pozitiv la Noul Coronavirus. Rita Wilson, r─âm├óne internat─â.

Actorul Tom Hanks se afla pe Gold Coast, în apropiere de Brisbane, pentru pre-producţia filmului biografic al regizorului australian Baz Luhrmann despre Elvis Presley, în care joacă rolul managerului vedetei, colonelul Tom Parker. Producţia a încetat după ce Hanks, în vârstă de 63 de ani, a confirmat joi vestea despre infectarea cu coronavirus.

Rita Wilson, care este c├ónt─ârea┼ú─â  ┼či produc─âtoare la Hollywood, a sus┼úinut mai multe concerte la Sydney ┼či Brisbane ├«nainte de a fi depistat─â pozitiv─â la COVID-19. Autorit─â┼úile australiene desf─â┼čoar─â o anchet─â pentru a aflat cu cine a intrat ├«n contact cuplul.

Tom Hanks s-ar fi ├«ntors ├«n vila de pe Gold Goast unde locuia ├«mpreun─â cu so┼úia ┼či r─âm├óne ├«n izolare la domiciliu.