Copii de toate vârstele, haideţi la Academia de Joacă!

1 2 jpg jpeg

Asociaţia nonguvernamentală „Construieşte viitorul” şi Primăria Municipiului Bucureşti - Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism lansează invitaţia la joacă, mâine, 1 iunie, în Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Gheorghe Şincai), începând cu ora 11.00, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat interacţiunii copil-părinte, „ACADEMIA de JOACĂ“. Va fi prezentă la eveniment dubla campioana mondială la gimnastică, Corina Unugureanu, care va da „deşteptarea“ şi va face încălzirea alături de toţi cei care vor să participle la toate activităţile antrenante care se vor desfăşura.

Se anunţă o zi extrem de antrenantă în parc, deci luaţi-vă vitaminele şi echipamentul de sport, şi haideţi cu toţii să ne jucăm!

La Academia de Joacă se anunţă multe numere artistice precum: teatru educativ, teatru terapeutic alături de copiii de la Şcoala de Teatru „Corifeu”, muzică si dans, jocuri-concursuri, jocuri de familie, face-painting altfel, experimente distractive, numere de circ, artă sportivă, clovni, şi multe-multe premii şi surprize.

Nu vor lipsi atelierele de parenting moderate de psihologi de la şcolile din Bucureşti care vă aşteaptă cu numeroase jocuri pentru copiii de toate vârstele.

„Pornind de la ideea că joaca este în primul rând învăţare şi copiii au nevoie de modele concrete, am iniţiat acest eveniment antrenant, dar relaxant, în care cei mici alături de părinţii lor se vor juca împreună, vor face schimb de roluri şi se vor picta unul pe celălalt. Membrii de onoare ai „Academiei de jocă” sunt părinţii şi copiii prezenţi la eveniment. Pe parcursul celor 6 ore, aceştia vor îmbina distracţia cu jocurile, fără a conştientiza pe loc puterea educativă a acestora: transmiterea de cunoştinţe, valori şi atitudini benefice dezvoltării armonioase a copilului”a declarat Adina Blaj, PR & Communication Manager.