Consultaţii gratuite pentru depistarea melanomului

1 2 jpg jpeg

Potrivit Societăţii Americane de Chirurgie Dermatologică, în anul 2010 un pacient a murit la fiecare 62 de minute din pricina cancerului de piele.

La noi, inciden┼úa mortalit─â┼úii de cancer de piele este cauzat─â, ├«n primul r├ónd, de depistarea tardiv─â a leziunilor cutanate, c├ónd ┼čansele de tratare ┼či supravie┼úuire se minimizeaz─â.

Conform Societăţii Române de Dermatologie (SRD), anual, în România se înregistrează aproximativ 2.000 de cazuri noi de melanom malign.

Expunerea neprotejat─â la soare ┼či lipsa monitoriz─ârii st─ârii aluni┼úelor la risc sunt principalele cauze care men┼úin un num─âr ridicat de cazuri de cancere de piele.

Până la 30 iunie, toţi cei interesaţi pot opta pentru investigaţii în vederea depistării într-o fază incipientă a melanomului malign. Acesta este singurul mod prin care se poate vorbi despre vindecarea cancerului de piele.

Persoanele interesate s─â efectueze consulta┼úii gratuite pentru depistarea melanomului malign ├«n faz─â incipient─â sunt a┼čteptate p├ón─â la 30 iunie la clinica Medas Professional, la adresa: Bd. Regina Elisabeta, nr. 57, sector 5, Bucure┼čti.