Consultaţie gratuită pentru cuplurile care nu reuşesc să aibă copii

1 2 jpg jpeg

Atunci când încerci să ai un copil, iar natura întârzie să-ți îndeplinească visul, este momentul ca ştiința să intervină şi să încerce să facă ce ştie ea mai bine: să transforme imposibilul în posibil.

Prof. Dr. Latif Celal Küpelioğlu, specialist în Fertilizare în Vitro al Spitalului Medical Park Bahcelievler din Istanbul, vine în premieră la Bucureşti pentru a oferi gratuit opinia sa medicală pentru cuplurile din România care nu au reuşit să aibă copii pe cale naturală. Evenimentul de second opinion va avea loc la sediul din Bucureşti, strada Călăraşi, nr 142, sector 3. Pentru programări, sunaţi la numărul de telefon 0738.019.229 sau scrieţi la adresa de e-mail laura@medproper.com.

Unul din şase cupluri de români are probleme de fertilitate, iar dacă sarcina nu apare timp de 1-2 ani, şansele de a se realiza scad cu fiecare lună.

Dedicați furnizării de îngrijiri medicale personalizate adaptate nevoilor fiecărui pacient, Medproper vine în sprijinul pacienților români care doresc să beneficieze de un tratament medical în străinătate la clinici recunoscute şi acreditate la nivel internațional. Medproper este acreditat de Ministerul Sănătății şi al Turismului din Turcia şi este dedicat furnizării celei mai personalizate îngrijiri medicale adaptate nevoilor individuale ale pacientului.