Combinaţii alimentare care te scapă de kilogramele în plus

1 2 jpg jpeg

Chiar dacă ai renunţat la dulciuri, la produsele de patiserie şi mâncatul la ore târzii, este posibil să nu slăbeşti din cauza felului în care combini alimentele între ele. Din cauză că acestea nu sunt compatibile, nivelul zahărului din sânge creşte, elementele nutritive sunt absorbite mai greu şi, în loc să slăbeşti, iei în greutate. Iată câteva combinaţii alimentare care nu dau greş!

Migdale şi iaurt

Grăsimile bune determină absorbţia rapidă a licopenului şi ajută la reducerea riscului de cancer. Vitaminele liposolubile precum A, D şi E regăsite în alimente precum iaurtul, migdalele, morcovii şi peştele sunt recomandate în regimurile de slăbit, de aceea este indicat să le combini între ele.

Orez şi mazăre

O modalitate de a avea muşchi puternici, frumos dezvoltaţi constă în a avea grijă la ceea ce mănânci. De aceea, este indicat să îţi iei 30% din cantitatea de calorii direct din proteine. Orezul este o proteină incompletă din cauza conţinutului scăzut de aminoacizi, însă dacă îl vei consuma împreună cu mazărea, vei asigura organismului aportul necesar de proteine.

Citeşte mai multe pe această temă AICI