Clinică multidisciplinară independentă, în sectorul 2 al Capitalei

1 clinica lem jpg jpeg

Înfiinţată în anul 2017 sub forma unui laborator de analize medicale, clinica s-a extins cu 16 specialităţi medicale, devenind cea mai mare clinică multidisciplinară independentă din sectorul 2 al Capitalei.

Clinica dispune de un spaţiu de 1,320 mp, cuprinzând 3 departamente de servicii medicale: un laborator de analize medicale şi anatomie patologică, un centru de recuperare medicală, medicină fizică şi balneologie şi un departament de specialităţi clinice şi chirurgicale pentru adulţi, cu 16 cabinete şi 16 specialităţi disponibile.  

Pacienţii beneficiază de servicii medicale pentru diagnosticul, controlul şi tratamentul afecţiunilor acute sau cronice, de la recoltarea şi analiza probelor biologice, consultaţii de specialitate în ambulatoriu, o gamă largă de investigaţii paraclinice (tomografii oftalmologice , ecografie, endoscopie, colposcopie etc.), până la intervenţii chirurgicale minim invazive.

Echipamentele din dotare au fost alese după criterii de competivitate la nivel mondial, acestea fiind la nivelul centrelor medicale de excelenţă. Pentru diagnosticarea corectă şi tratamentul chirurgical minim invaziv al afecţiunilor ORL, clinica va dispune de un echipament ultraperformant de videoendoscopie. Totodată, pentru specialitatea de oftalmologie va fi adus un tomograf oftalmic, cu rol în prevenţia şi diagnosticarea în stadii incipiente a afecţiunilor oftalmologice.

Gama de specialităţi clinice oferite cuprinde: alergologie şi imunologie clinică, boli infecţioase, cardiologie, chirurgie generală, dermatologie-venerologie, endocrinologie, gastroenterologie, medicină internă, medicina muncii, neurologie, obstetrică – ginecologie, oftalmologie, ORL, ortopedie şi traumatologie, pneumologie şi psihiatrie.