Click! S─ân─âtate ┼či AC HELCOR te invit─â la concurs!

1 2 jpg jpeg

1. Înscrie-te la NEWSLETTER-ul nostru pe www.clicksanatate.ro

2. R─éSPUNDE la ├«ntrebarea: Ce metode cuno┼čti pentru cre┼čterea/regenerarea p─ârului? printr-un comentariu la postul de concurs de pe pagina de facebook Click! S─ân─âtate. (Rug─âmintea este s─â nu dai nume de branduri doar s─â specifici ce con┼úine.)

ATEN┼óIE! Abonarea la newsletter-ul Click! S─ân─âtate ├«n momentul tragerii la sor┼úi este obligatorie! Dac─â nu sunte┼úi abona┼úi la newsletter ├«n momentul tragerii la sor┼úi, premiul se invalideaz─â ┼či este extras un alt c├ó┼čtig─âtor.

Cei care sunt abona┼úi mai vechi la newsletter particip─â automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie s─â ├«l mai fac─â este s─â r─âspund─â la ├«ntrebare. Perioada concursului: 26-4 septembrie 2014, ora 24.00. C├ó┼čtig─âtorii vor fi desemna┼úi prin tragere la sor┼úi ┼či publica┼úi luni, 5 septembrie 2014. Pachet ALL INCLUSIV Body Care:

1. Biominerale P─âr ┼či Unghii:

Cre┼čte rezisten┼úa ┼či stimuleaz─â regenerarea p─ârului, unghiilor ┼či tegumentelor ┼či men┼úine s─ân─âtatea acestora.

2. Super Slim:

Prin extractul de chitosan absoarbe gr─âsimile ingerate ┼či stimuleaz─â reglarea colesterolului.

Cromul din compozi┼úie promoveaz─â arderea carbohidra┼úilor ┼či lipidelor ajut├ónd astfel la men┼úinerea greut─â┼úii corporale. Acesta genereaz─â ┼či o stare de sa┼úietate ┼či reduce nevoia de dulciuri, f─âc├ónd orice diet─â mai u┼čoar─â. Prin extractul de ananas si fenicul are un rol diuretic si anticelulitic, respectiv carminativ si calmant gastrointestinal.

3. Ceai Verde:

Protejarea organismului faţă de atacul radicalilor liberi, prevenirea ridării premature datorată expunerii prelungite la radiaţii solare sau UV CADOU la fiecare pachet promoţional o brăţară UV, care indică nivelul crescut al radiaţiilor UV.