Click! Sănătate şi AC HELCOR te invită la concurs!

1 2 jpg jpeg

1. Înscrie-te la NEWSLETTER-ul nostru pe www.clicksanatate.ro

2. RĂSPUNDE la întrebarea: Ce metode cunoşti pentru creşterea/regenerarea părului? printr-un comentariu la postul de concurs de pe pagina de facebook Click! Sănătate. (Rugămintea este să nu dai nume de branduri doar să specifici ce conţine.)

ATENŢIE! Abonarea la newsletter-ul Click! Sănătate în momentul tragerii la sorţi este obligatorie! Dacă nu sunteţi abonaţi la newsletter în momentul tragerii la sorţi, premiul se invalidează şi este extras un alt câştigător.

Cei care sunt abonaţi mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să îl mai facă este să răspundă la întrebare. Perioada concursului: 26-4 septembrie 2014, ora 24.00. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi luni, 5 septembrie 2014. Pachet ALL INCLUSIV Body Care:

1. Biominerale Păr şi Unghii:

Creşte rezistenţa şi stimulează regenerarea părului, unghiilor şi tegumentelor şi menţine sănătatea acestora.

2. Super Slim:

Prin extractul de chitosan absoarbe grăsimile ingerate şi stimulează reglarea colesterolului.

Cromul din compoziţie promovează arderea carbohidraţilor şi lipidelor ajutând astfel la menţinerea greutăţii corporale. Acesta generează şi o stare de saţietate şi reduce nevoia de dulciuri, făcând orice dietă mai uşoară. Prin extractul de ananas si fenicul are un rol diuretic si anticelulitic, respectiv carminativ si calmant gastrointestinal.

3. Ceai Verde:

Protejarea organismului faţă de atacul radicalilor liberi, prevenirea ridării premature datorată expunerii prelungite la radiaţii solare sau UV CADOU la fiecare pachet promoţional o brăţară UV, care indică nivelul crescut al radiaţiilor UV.