Chopper-ul Fest Integra - Gustari delicioase si sanatoase

1 2 jpg jpeg

┼×i de ce Chopper Fest Integra 550W este un produs inovativ care nu trebuie s─â ├«┼úi lipseasc─â din bucatatrie?

Alimentaţia echilibrată este recomandată întotdeauna pentru a avea un regim de viaţă sănătos. De la acest deziderat am plecat când ne-am gândit să îmbogăţim portofoliu Yalco cu Chopper Fest Integra 550W.

Legumele ┼či fructele sunt foarte importante pentru sistemul imunitar, constituind surse recunoscute de vitamine ┼či minerale pre┼úioase, iar includerea acestora ├«n toc─âni┼úe, salate, aperitive sau smoothie (suc de fructe sau legume cu pulp─â) este de preferat mai ales toamna ┼či iarna pentru a ┼úine r─âcelile c├ót mai departe.

Chopper Fest Integra 550W supline┼čte ├«n mare parte func┼úiile unei r─âz─âtoare, permi┼ú├ónd f─âr├ómi┼úarea, tocarea ┼či felierea majorit─â┼úii tipurilor de legume, u┼čur├óndu-va munca ┼či mai ales scurt├ónd timpul de preparare. Utilizarea Chopper Fest Integra 550W este extrem de facil─â ┼či comod─â, av├ónd ├«n vedere c─â pot fi ad─âugate ingrediente solide sau lichide ├«n timpul utilizarii.

Ce trebuie să luam în considerare când alegem un tocator de legume automat sau un chopper cum este Chopperul Fest Integra 550W?

1. Funcţionalitatea

Evident c─â timpul razatoarelor manuale sau a chopperelor manuale a cam trecut. a┼čadar este momentul toc─âtoarelor electrice sau automate. Inova┼úiile ├«n acest domeniu sunt menite s─â ne ├«nlesneasca ┼či s─â faciliteze cele mai preten┼úioase nevoi sau dorin┼úe.

2. Puterea motorului

Motorul de 500 W ofer─â un randament bun la feliere ┼či por┼úionare, at├ót pentru fructe, legume, dar ┼či pentru ghea┼ú─â (cele mai multe choppere de pia┼ú─â nu sunt recomandate pentru marun┼úirea ghe┼úii).

3. Rezistenţă sau fiabilitate

Un chopper trebuie s─â fie rezistent pentru a garanta o utilizare fiabil─â. Aici ne referim ├«n special la doua aspecte: c├ót de sigur ├«n intrebuin┼úare este aparatul ┼či c├ót de mult rezist─â ├«n folosin┼ú─â (durabilitatea). Toate cu┼úitele dispozitivelor trebuie s─â fie confec┼úionate din metal de calitate, rezistent la rugin─â ┼či u┼čor de ├«ntre┼úinut.

Lamele din o┼úel inoxidabil de ├«nalt─â calitate ale Chopper-ului Fest Integra 550W ofer─â un randament bun la taiere ┼či rezisten┼ú─â de lunga durat─â. Pe l├óng─â aceste avantaje, inoxul poate fi ┼či igienizat u┼čor, cura┼ú├óndu-se f─âr─â probleme chiar ┼či ├«n ma┼čina de sp─âlat vase.

4. Viteza de t─âiere

Funcţionalitatea reprezintă atuul principlal la

. Suma op┼úiunilor ┼či sistemelor suplimentare ├«ncorporate fac din tocatorul Fest Integra un produs inovativ. Func┼úia de reglaj de vitez─â este esen┼úial─â, permi┼ú├ónd marun┼úirea preferen┼úial─â a diferitelor tipuri de legume ┼či fructe ├«n func┼úie de textur─â, consisten┼ú─â ┼či scop. Po┼úi marun┼úi legume ┼či fructe p├ón─â la paste oferind celebrele smoothie oric├ónd este nevoie ├«n numai c├«teva minute.

5. Siguranţă în utilizare

Sistemele de siguran┼ú─â garanteaz─â o folosire lipsita de riscuri ┼či ├«mpiedic├ó mi┼čcarea cu┼úitelor f─âr─â o eta┼čare corespunzatoare a compartimentului de tocare.

6. Preţul

Preţul reprezintă o componentă importantă pe care o luam în calcul când facem o achizţie, dar cănd produsul achizţionat încorporează mai multe produse într-unul singur are rol de mixer, tăietor, blender, când ne poate oferi o băutură sănătoasă pentru micul dejun sau baza preparatelor de prânz atunci 119 lei reprezintă o invesţie nesemnificativă în sănătatea noastra.

Prezentandu-v─â acest set de criterii de selec┼úie, credem noi c─â va fi extrem de u┼čor s─â decide┼úi c─â Chopper Fest Integra 550W ┼či merit─â locul ├«n buc─âtaria dumneavoastr─â.

Chopper Fest Integra 550W - detalii produs

Descoperiti ┼či bucurati-va de avantajele de unicului chopper cu orificiu pentru scurgere a lichidului ├«n timpul fun┼úionarii.

Chopper-ul Fest Integra cu capacitatea de 500ml, are o putere de 550W, orificiu de scurgere a lichidului ├«n timpul func┼úionarii, 3 lame duble din o┼úel inoxidabil de ├«nalt─â calitate ┼či sistem de inchidere.

Aparatul permite adaugarea de lichide f─âr─â a opri chopperul datorit─â capacului prev─âzut cu orificiu.

Componetele fiind deta┼čabile, este foarte usor de cur─â┼úat.

Se pot spăla în siguranta la masina de spălat vase (cu exceţia componentelor electrice).

Caracteristici:

  • 500W;
  • 500 ml;
  • 2 viteze
  • 3 seturi de lame duble din otel inoxidabil;
  • sistem de ├«nchidere;
  • capac prev─âzut cu orificiu pentru turnare direct─â;
  • componentele neelectrice se pot sp─âla la ma┼čin─â de sp─âlat vase.
  • Produsul Chopper Fest Integra 550W il gasiti pe https://www.yalco.ro
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg