Centricor - scutul nostru împotriva problemelor de sănătate, specifice sezonului rece (P)

1 2 jpg jpeg

Aceasta este perioada în care, cei mai mulţi dintre noi, intenţionăm să ne bucurăm de activităţile sportive specifice iernii. Ei bine, toate acestea reprezintă factori ce pot duce la apariţia stresului oxidativ. De fapt, toţi factorii determinanţi se traduc, mai concret, prin scăderea activităţii antioxidanţilor.

Pentru a lupta împotriva stresului oxidativ, organismul produce un arsenal de antioxidanţi. Totuşi, producţia internă a corpului uman de antioxidanţi se pare că nu este suficientă pentru a neutraliza acţiunea nocivă a tuturor efectelor dăunătoare nuanţate. Putem ajuta organismul să se apere, prin creşterea aportului alimentar de antioxidanţi. Aceştia se găsesc în compoziţia fructelor şi legumelor. Ţinând cont că este vremea citiricelor, putem spune că ne-ar ajuta dacă am consuma câteva kilograme de portocale, în fiecare zi. Cum este de aşteptat, din diverse motive, nu putem consuma cantitatea necesară pentru a ne asigura scutul ce luptă împotriva stresului oxidativ. În acest caz, Centricor este echivalentul acestora.

Pentru a diminua leziunile tisulare şi pentru a proteja organismul împotriva apariţiei sau evoluţiei unor afecţiuni, este indicat să consumăm o tabletă de Centricor pe zi, sursa de antioxidanţi proveniţi dintr-o multitudine de fructe benefice organismului nostru.

Daca tot este frig afară şi urmează zile libere, va invităm pe www.centricor.ro, pentru a afla mai multe detalii. Aşezaţi-vă comod, luaţi o cană cu ceai şi haideţi să vorbim despre cum ne menţinem sănătoşi şi luptăm împotriva stresului oxidativ!