Centricor - scutul nostru împotriva problemelor de sănătate, specifice sezonului rece (P)

1 2 jpg jpeg

Aceasta este perioada în care, cei mai mulţi dintre noi, intenţionăm să ne bucurăm de activităţile sportive specifice iernii. Ei bine, toate acestea reprezintă factori ce pot duce la apariţia stresului oxidativ. De fapt, toţi factorii determinanţi se traduc, mai concret, prin scăderea activităţii antioxidanţilor.

Pentru a lupta ├«mpotriva stresului oxidativ, organismul produce un arsenal de antioxidan┼úi. Totu┼či, produc┼úia intern─â a corpului uman de antioxidan┼úi se pare c─â nu este suficient─â pentru a neutraliza ac┼úiunea nociv─â a tuturor efectelor d─âun─âtoare nuan┼úate. Putem ajuta organismul s─â se apere, prin cre┼čterea aportului alimentar de antioxidan┼úi. Ace┼čtia se g─âsesc ├«n compozi┼úia fructelor ┼či legumelor. ┼óin├ónd cont c─â este vremea citiricelor, putem spune c─â ne-ar ajuta dac─â am consuma c├óteva kilograme de portocale, ├«n fiecare zi. Cum este de a┼čteptat, din diverse motive, nu putem consuma cantitatea necesar─â pentru a ne asigura scutul ce lupt─â ├«mpotriva stresului oxidativ. ├Än acest caz, Centricor este echivalentul acestora.

Pentru a diminua leziunile tisulare ┼či pentru a proteja organismul ├«mpotriva apari┼úiei sau evolu┼úiei unor afec┼úiuni, este indicat s─â consum─âm o tablet─â de Centricor pe zi, sursa de antioxidan┼úi proveni┼úi dintr-o multitudine de fructe benefice organismului nostru.

Daca tot este frig afar─â ┼či urmeaz─â zile libere, va invit─âm pe www.centricor.ro, pentru a afla mai multe detalii. A┼čeza┼úi-v─â comod, lua┼úi o can─â cu ceai ┼či haide┼úi s─â vorbim despre cum ne men┼úinem s─ân─âto┼či ┼či lupt─âm ├«mpotriva stresului oxidativ!