Cel mai simplu mod prin care scapi de r─âceal─â

1 2 jpg jpeg

Gargara cu ap─â ┼či sare este un remediu natural ┼či testat ├«n timp pentru tratarea durerii de g├ót. Acesta func┼úioneaz─â asupra procesului de osmoz─â ├«n care lichidul se deplaseaz─â de la forma concentrat─â la forma diluat─â a solu┼úiei. Aceast─â metod─â permite ca apa cald─â s─â elimine fluidele din ┼úesuturile infectate din zona g├ótului, amelior├ónd astfel durerea de g├ót.

Iat─â cum po┼úi prepara ┼či folosi acest remediu natural:

Adaug─â o jum─âtate de linguri┼ú─â de sare de mas─â sau sare de mare la o cea┼čc─â de ap─â cald─â (nu fierbinte) ┼či amestec─â cu o lingur─â p├ón─â se dizolv─â complet. Ia o cantitate mai mare de ap─â s─ârat─â ┼či ┼úine-o ├«n gur─â. Las─â capul pe spate ┼či prive┼čte ├«n sus, f─â gargar─â aproximativ 30 de secunde ┼či scuip─â. Repet─â acest proces p├ón─â termini apa din can─â. Dac─â durerea este intens─â, repet─â remediul natural la fiecare 4 ore.

Avantajele gargarei cu ap─â s─ârat─â:

Gargara ┼či cl─âtirea gurii cu ap─â s─ârat─â ofer─â o serie de beneficii pentru s─ân─âtate ÔÇô are propriet─â┼úi antiinflamatorii, antibacteriene ┼či este remediul recomandat pentru majoritatea afec┼úiunilor orale.

Cite┼čte mai multe pe aceast─â tem─â AICI