Ceaiul care topeşte grăsimile

1 2 jpg jpeg

Pot include în regimul de slăbit un ceai. El este pe bază de scorţişoară şi foi de dafin. Ambele ingrediente sunt cunoscute pentru proprietăţile pe care le deţin şi pentru abilităţile lor de stimulare a metabolismului şi, implicit, a procesului de pierdere în greutate. Este important de ştiut că nu este o băutură miraculoasă, dar oferă rezultate pe termen lung.

Scorţişoara

Scorţişoară conţine uleiuri esenţiale importante şi antioxidanţi care "stimulează" metabolismul odată ce sunt absorbite în organism, crescând capacitatea de a arde calorii şi de a elimina grăsimile. În plus, are un conţinut caloric scăzut iar componentele sale reprezintă o sursă importantă de energie pentru organism.

Foaia de dafin

Timp de mulţi ani, foile de dafin au fost folosit pentru a stimula metabolismul şi pentru a reduce excesul de grăsime. În timp ce nu este la fel de popular precum alte plante şi condimente, unii văd dafinul ca cel mai eficient când vine vorba de pierderea în greutate şi îmbunătăţirea digestiei. Foaia de dafin conţine antioxidanţi puternici şi compuşi antiinflamatori care ajută la restabilirea funcţiei digestive şi intestinale, favorizând eliminarea deşeurilor. Proprietăţile sale diuretice elimină lichidele reţinute în organism, un factor care este direct legat de creşterea în greutate.

Citeşte mai multe pe această temă AICI