Ceaiul care ţine sub control glicemia

1 2 jpg jpeg

Iarba de lămâie are un puternic miros de lămâie şi un gust dulceag, fiind sursă bogată de acid folic, magneziu, zinc, cupru, fosfor, fier, vitamina A, vitamina C, calciu, potasiu şi mangan. Beneficiile pe care le are ceaiul de lemongrass asupra sănătăţii sunt:

Stimulează pierderea în greutate

Ceaiul de lemongrass conţine foarte puţine calorii, motiv pentru care este inclus în dietă. Ceaiul conţine polifenoli care ajută la creşterea consumului de energie şi la oxidarea grăsimilor, contribuind astfel la scăderea în greutate. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru detoxifiere, plus că stimulează metabolismul. Şi din moment ce ceaiul de lemongrass este un diuretic natural, consumul lui te poate ajuta să scapi de acele câteva kilograme pe care vrei să le dai jos.

Ţine sub control glicemia

Studiile recente arată că ceaiul de lemongrass poate scădea nivelul zahărului din sânge şi acest lucru este benefic pentru diabetici. Recomandat este să te consulţi cu medicul înainte de-a include ceaiul în alimentaţie, mai ales că urmezi un tratament medicamentos pentru diabet. În plus, se pare că ceaiul de lemongrass poate îmbunătăţi nivelul de glucoză din sânge.

Citeşte mai multe pe această temă AICI