Ce vedete au petrecut Sărbătorile cu familia

1 2 jpg jpeg

Andi şi-a închis telefonul

Realizatorul emisiunii „Apropo TV“ s-a simţit fericit doar alături de familie. Andi Moisescu ne-a spus că cei dragi îl echilibrează şi îl încarcă de energie pozitivă.

„Familia face enorm pentru mine 365 de zile pe an, iar eu am încercat să-i ofer, măcar cu ocazia Sărbătorilor, exclusivitate. Aşa că am creat deja o tradiţie din a-mi închide telefonul mobil şi de a lăsa platformele sociale pe flacăra de veghe, în vacanţă“, ne-a spus Andi Moisescu.

Busu e fericit tot timpul

2 jpg jpeg

Florin Busuioc, prezentatorul care aduce veştile despre vreme ne-a spus că nu doar în preajma Sărbătorilor se simte fericit, ci tot timpul.

Carismaticul Busu ne-a spus că îşi caută fericirea în orice lucru mărunt, în orice culoare, frunză sau piţigoi care poposeşte în copacul din faţa geamului său. Câtă vreme poate observa aceste lucruri se poate considera fericit.

„Dacă e ceva în plus de Sărbători este starea celor din jur, în special a copiilor. Fericirea sinceră pe care o emană bucurându-se de luminile care împodobesc oraşul şi de jucării felurite, asta mă face şi pe mine fericit“, ne-a mărturisit Busu.

Cătălin şi Andra au împodobit bradul pentru David

2 jpg jpeg

Cătălin Măruţă şi Andra au o familie numeroasă, veselă, guralivă şi optimistă. Şi când se întâlnesc cu toţii, cu părinţii, socrii, fraţii şi surorile Andrei şi copiii tuturor, „e o plăcere să-ţi petreci Crăciunul aşa, credeţi-mă!“, ne-a spus Cătălin.

2 jpg jpeg

„Acum, că e şi David, copilul nostru, ne-am concentrat pe brad, pentru că am vrut să fie cât mai spectaculos, mai colorat, mai încărcat de cadouri. Nimic nu te face mai fericit pe lume decât să vezi cum se oglindesc globurile în ochişorii copilului tău care, atunci când vede ce surpriză i-ai făcut, te iubeşte mai mult ca oricând“, dezvăluie prezentatorul.

În casa Paulei a mirosit a scorţişoară

2 jpg jpeg

Paula Chirilă, coprezentatoare „Draga mea prietenă“, a implicat toată familia la pregătitul casei pentru Sărbători.

„Toată familia s-a gândit la o temă pentru împodobitul bradului. A urmat alcătuirea meniului pentru Sărbători şi aprovizionarea cu tot ceea ce a trebuit pentru gătitul bunătăţilor. Ca în fiecare an, atât în seara de Crăciun, cât şi în seara de Revelion nu au lipsit dulciurile care miros a scorţişoară“, ne-a povestit vedeta Kanal D.

Cristina Cioran a împărţit darurile mai devreme

2 jpg jpeg

Coprezentatoarea emisiunii „Draga mea prietenă”, Cristina Cioran a aşteptat cu mare nerăbdare sarmalele şi friptura gătite de mama sa, dar şi prăjiturile preparate de sora sa, prăjituri pe care „le adoră!“, spune vedeta.

„Noi nu am aşteptat până în noaptea de Ajun ca să oferim cadourile, pentru că atunci când ne reîntâlnim unul din cele mai plăcute momente este să ne împărţim darurile“, ne-a spus Cristina.

Mişu a intrat în 2013 fără televizor

2 jpg jpeg

Mihai Găinuşă, coprezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, spune că, de Crăciun au venit părinţii încărcaţi cu preparate specifice Sărbătorilor şi au petrecut ultimele zile din an în familie.

„Nu a lipsit nici Moş Crăciun, îmbrăcat în costumul tradiţional şi cu cadouri pentru cei mici. Eva i-a trimis moşului din vreme lista de cadouri. În ce-l priveşte pe Andrei, am avut emoţii că o să-l tragă pe Moş de barbă sau îi va intra în sacul cu jucării“, ne-a zis amuzat Mişu.

Au avut şi brad, în ghiveci, ca de obicei, pe care după Sarbatori l-au dus la Cheia, unde au o pensiune tare cochetă.

„La noi în casă au cântat colinde, dar NU Fuego! Ca să ne priască sarmalele. De Revelion am chemat câţiva prieteni pe la noi şi am mers la miezul nopţii în piaţă, ca să aruncăm cu artificii. Apoi ne-am întoars la piftie, doar cu muzică, fără televizor. N-am vrut să începem anul cu divertismentul manelizat românesc. De când televiziunile aduc manelişti de Revelion, parcă nu mai ieşim din criză, nu vi se pare? În rest, sănătate tuturor!“, a urat cârcotaşul.