Cazarea în regim hotelier, ideala pentru turismul medical

1 cazarea in regim hotelier ideala pentru turismul medical jpg jpeg

Tot mai multe persoane apelează la serviciile medicale din marile oraşe ale ţării, mai ales la cele din Bucureşti. Astfel, s-a dezvoltat o altă categorie a turismului şi anume turismul medical.

Capitala ţării este în topul preferinţelor persoanelor care îşi doresc să facă diferite investigaţii medicale, printre care operaţii estetice sau operaţii pentru micşorarea stomacului. Preţurile mult mai reduse decât în străinătate au atras şi turişti străini care vin aici cu acest scop.

O dată cu turismul medical, s-a dezvoltat şi cazarea în regim hotelier, preferată de tot mai mulţi pacienţi şi de rudele cu care vin.

Iată câteva motive pentru care pacienţii şi rudele care îi însoţesc preferă cazarea în regim hotelier:

Locaţia

De cele mai multe ori, este greu să găseşti un hotel care să fie aproape de unitatea medicală la care trebuie să mergi. În Bucureşti, există garsoniere în regim hotelier ce pot fi închiriate în toate zonele oraşului pentru ca tu să fii cât mai aproape de spitalul sau clinica pentru care ai venit. De cele mai multe ori, acesta este cel mai important avantaj, mai ales dacă însoţeşti un pacient internat într-unul din aceste locuri.

Confort şi intimitate

Atunci când scopul călătoriei este unul medical, nevoia de confort şi intimitate creşte. Cazarea tradiţională presupune prezenţa altor turişti sau a personalului hotelului, ceea ce creează deseori disconfort. O cazare în regim hotelier presupune închirierea unei locuinţe departe de ochii curioşilor. Ai libertatea de a folosi garsoniera închiriată ca pe propria locuinţă, având posibilitatea să te odihneşti sau să petreci timpul cu cei dragi. O astfel de locaţie este cu atât mai indicată cu cât te afli în perioada de recuperare şi ai nevoie să te simţi ca acasă.

Preparate favorite în bucătăria proprie

Bucătăria complet utilată te ajută să pregăteşti felurile preferate. Dacă ai venit cu un membru al familiei, îi poţi face şederea mai plăcută cu o surpriză culinară. Cu siguranţă, recuperarea va fi mai rapidă. Dotările moderne şi spaţiul generos, te ajută să creezi artă în bucătărie precum un chef bucătar.

Preţuri avantajoase

Cazarea în regim hotelier implică costuri mult mai mici faţă de cazarea la hotel, sau de cea de la spital pe care rudele pacientului trebuie să o plătească. În plus, dacă perioada de cazare este mai mare, se pot face reduceri personalizate.

Cu o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu, MRG Apartments poate fi sprijinul tău în această experienţă. Cu numeroase unităţi de cazare în funcţie de zona în care ai tu nevoie, acum poţi alege spitalul sau clinica pe care o doreşti fără a-ţi mai face griji pentru spaţiul de cazare. Confortul sporit, liniştea şi intimitatea locaţiei sunt elementele de care ai nevoie pentru o recuperare mai rapidă. MRG Apartments este aici ca să ţi le ofere la cel mai înalt standard pentru un preţ avantajos.