Cauţi un cărucior pentru copil? Vino la expoziţia cu vânzare!

1 2 jpg jpeg

Părinţii pot afla cum să facă faţă primelor trei luni de viaţă ale copiilor, ce sunt celule stem, de ce e bine să purtăm copiii şi cu ce (eşarfe, Mei Tai-uri, port-bebeuri ergonomice pentru oraş sau pentru munte).

De asemenea, vor vedea cum se face iaurtul de casă rapid şi vor putea proba aparate care prepară mâncăruri sănătoase fără să distrugă vitaminele. Iar cei mici voi putea participa la demonstraţiile de dans şi la concursurile cu premii. Bonus.

Viitoarele mămici pot câştiga o naştere gratuită la o clinică particular, plus un pachet gratuit de recoltare, procesare şi stocare pe o perioada de 18 ani a ţesutului de cordon ombilical, un cărucior modern, un pătuţ şi un centru de activităţi pentru bebeluşi. Vor fi tombole zilnice, la care se pot câştiga torturi şi diverse alte premii.

Intrarea copiilor este gratuită. Adulţii pot plăti bilete de intrare în valoare de 2 lei (din care 1 leu va fi donat Asociaţiei Hospice Casa Speranţei) sau pot obţine invitaţii gratuite de la www.bebeplus.ro.