Cât de sigură este o clinică stomatologică în această perioadă?

1 clinica stomatologica plaza dent jpg jpeg

Un studiu foarte recent publicat de American Dental Association (asocia┼úie din care fac parte 163.000 de membri denti┼čti), arat─â o rat─â foarte sc─âzut─â de infectare ├«n stomatologii. Chiar ┼či f─âr─â studiile care sus┼úin aceast─â idee, era foarte previzibil s─â fie a┼ča. Stomatologia este un domeniu ├«n care mediul steril de lucru a fost deosebit de important ┼či ├«nainte de pandemie, condi┼úiile de igien─â ┼či siguran┼úa pacien┼úilor nefiind o prioritate doar ├«n aceast─â perioad─â.

La stomatolog ajung dintotdeauna ┼či persoane care pot suferi de diverse afec┼úiuni infecto-contagioase, motiv pentru care ├«ntr-un cabinet de profil se aplic─â m─âsuri de protec┼úie deosebite. Denti┼čtii purtau m─â┼čti ┼či m─ânu┼či ├«nainte de pandemie, dezinfectan┼úii fiind, de asemenea, vitali ├«n munca lor.

Care sunt condi┼úiile de lucru ├«n clinica stomatologic─â Plaza Dent ├«n aceast─â perioad─â ┼či care sunt factorii care definesc un mediu de lucru sigur?

Stomatologii de la clinica Plaza Dent sunt corect informa┼úi ├«n ceea ce prive┼čte m─âsurile pe care trebuie sa le aplice, suplimentar, in aceasta perioada. Materialele de protec┼úie ┼či echipamentul utilizat fac posibil ca riscul transmiterii s─â fie minimizat la maxim.

Toate tratamentele stomatologici se efectueaza cu maxima seriozitate si atentie.

Protocolul pentru siguran┼úa pacien┼úilor ┼či a cadrelor medicale include, bine├«n┼úeles, ├«n mod prioritar dezinfec┼úia suprafe┼úelor corect realizat─â ┼či utilizarea aparaturii medicale care s─â men┼úin─â persoanele tratate ├«n siguran┼ú─â. La clinica stomatologica PlazaDent.ro , ├«nc─â ├«nainte de a se instala pandemia, se utilizau echipamente de dezinfectare ┼či sterilizare performante, 100% eficiente ┼či sigure:

* ma┼čina EUROSAFE pentru sp─âlarea instrumentarului: este performant─â ┼či sigur─â pentru c─â aceasta asigur─â patru proceduri ├«ntr-un singur ciclu - pre-spalare, sp─âlare,

dezinfectare termic─â ┼či uscare;

* autoclavele Nisea Premium: asigur─â o sterilizare impecabil─â, la cele mai ├«nalte standarde de calitate;

* baia de ultrasunete LINDA: ofer─â garan┼úia unei cur─â┼ú─âri sigure ┼či profunde a instrumentarului, inclusiv ├«n locurile ├«n care poate fi imposibil s─â se ajung─â manual;

* Assistina 3X3: asigur─â o cur─â┼úare ┼či ├«ntre┼úinere automat─â a pieselor dentare de m├ón─â.

Ini┼úial se cur─â┼úa cu W&H Activefluid canalele de pulverizare ┼či componentele angrenajelor, apoi se elimin─â reziduurile de cur─â┼úare, ├«n timpul procesului de uscare.

Pentru a cre┼čte rata de protec┼úie a pacien┼úilor, ├«n contextul pandemiei COVID-19, Plaza Dent a f─âcut investi┼úii ├«n dispozitive care s─â ajute ┼či mai mult ├«n ob┼úinerea unui loc de lucru foarte sigur. Nebulizatorul Clean Cube, de exemplu, asigur─â decontaminarea cabinetelor stomatologice ┼či ofer─â o performan┼ú─â deosebit─â, fiind produs de c─âtre STEINEMANN, lider mondial ├«n domeniu.

Prin m─âsurile care se iau, clinica stomatologic─â Plaza Dent poate fi considerata un mediu sanitar sigur ┼či ├«n aceast─â ├«n aceast─â perioad─â, motiv pentru care pacien┼úii care au nevoie de tratamente stomatologice nu ar trebui s─â am├óne rezolvarea problemelor dentare cu care se confrunt─â.